Icerige atla
Extraloob

SAW VI - TESTERE VI

· 9 Yanıt · 4.8K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
SAW VI - TESTERE VI

Serinin 6. filmini dün gece izlemiş bulunmaktayım. Açıkcası sırf izlemiş olmak ve Saw I'e olan saygımdan dolayı izledim, film tabiri caiz ise pert sırf isim için yapılmış gereksiz bir film tek güzel sahne filmin başında yaşamak için et vermelisin diyor adam göbeğini kesiyor en çok eti veren kurtulacak hatun ise bakıyor göbeğine göbek yok göğüslere bakıyor onlarda keçi memesi bi kalıyor kolu alıyor satırı kolunu kesip teraziye atıyor kadın kazanıyor ahahahaa gerçekten göbek sahneyi bi hoş ediyor insanı geri kalan her sahne rezil gibiydi neyse bunun üzerine bir AVATAR Real D 3D yaparım görsel şölen ile dünyaya açılırım 😎
9 Yanıt
E
exotic ⭐ 18y
kesin izlerim 😊
T
Tivies ⭐ 18y
Konu güzelde 6. Seri artık sıktı
B
Brown ⭐ 18y
Güzel film de hep aynı klasikler
J
JawBreaker ⭐ 18y
Kazara ölmese 3. filmin sonunda demek neler olur kim bilir... 😜
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
10. filme kadar devam edecekmiş bu seri.

III'ten sonra bozdu bence..
L
Leet1 ⭐ 19y
Benim görüşüm artık konusu baydı ondan gittikçe bize pert geliyor..şahsen benide son film pek tatmin etmedi 😜
S
sylar123 ⭐ 16y
bende izledim, filmin amacı biraz değişti... ilk 3 de hatta 4 de insanlara ders verilme amacı ile yapıldı işkenceler ama sonra iyice seri katile döndü film 😊

Açıkçası ben en beğendim sahne FİNAL sahnesi idi. 2 kere izledim... adam nasıl kurtuldu öyle 😊 diğer bölümde o kadını çok kötü şeyler bekliyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: