Saturn'un Bir Numaralı Hırsızı: Mr_FaLCoN
Arkadaşlar biz bu elemanla char takasında bulunacaktık, bazı arkadaşlarımda bunu tanır kötü bir şey söyleyen yoktu hakkında ve güvendim doğrusu. Dün bir şey yoktu bilgilerimizi verdik charlara baktık ama anlaşamadık. Bugün adam bu sefer takas kesin yaparız, artık bu charı oynamayacağım falan dedi. Sonra msn'den konuştuk. Ben de bir şey olmayacağı düşüncesiyle id ve pw verdim. Sonuçta adam dün bir şey yapmamıştı, bu güvenle ona bilgilerimi vereyim dedim. Fakat Mr_FaLCoN denilen insanat charımı soydu. İtemlar geri gelir ama güven asla gelmez.
Ben bu oyunda herkesi kendim gibi görürüm kimseye bir zararım olmaz ama böyle şerefsizlerde çıkıyormuş demek.
Bir de üstüne bana iftira attı union'dan. Biz onların charını soymaya kalkmışız yapamayınca o soymuş. Böyle bir şey yok tamamen iftiradır bu da kanıtı işte.
- Resim Silinmiş.
Saturn'un Bir Numaralı Hırsızı: Mr_FaLCoN
· 40 Yanıt · 7.5K görüntüleme 0 okuyor
40 Yanıt
Üzüldüm..Bu devirde babana bile güvenmiceksin.. Rolling Eyes
Ah can ah ne diyimki sana Confused Kendinde yazmışsın oyunda herkesi kendin gibi görme kusura bakmasın kimse ama kanı bozuk insanlar bunlar çaldığı itemların değeri yok öneml olan insanlık kendi adını lekeledi birde utanmadan tehdit ediyor.Tekrar geçmiş olsun diyorum gerçekten çok üzüldüm Crying or Very sad Eğer bu forumu okuyorsa şunu bilsin bu dünya etme bulma dünyasıdır.Bugun bizim yarın senin başına..
R
RoyalFlush
⭐ 19y
kansızlık şerefsizlik dizboyu
dediğin doğru exterminator etme bulma dünyası.yarın öbürgün onunda çarı soyulur o zaman anlar ne yaptığını.
yazık çok yazık...
dediğin doğru exterminator etme bulma dünyası.yarın öbürgün onunda çarı soyulur o zaman anlar ne yaptığını.
yazık çok yazık...
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Küfretmek serbest olsa 7 ceddine kaymıştım bunun
GEçmiş olsun can yazık oldu ya sen çok emek verdin o chara ve senin için oneliydi ama adam hain çıktı en buyuk darbeyi vurdu Kahbe bürütüs Evil or Very Mad
GEçmiş olsun can yazık oldu ya sen çok emek verdin o chara ve senin için oneliydi ama adam hain çıktı en buyuk darbeyi vurdu Kahbe bürütüs Evil or Very Mad
sımdı senın char soyunuk mu can
gecmıs olsun valaha
gecmıs olsun valaha
Önemli değil itemlar zaten pek iyi değildi sadece son lvl itemlar tamdı ve str blue eksikti Allah'tan +4'ten yakmıştım hepsini şimdi kolaysa satsın bakalım. Zaten global attı wts full blue protector female 8dg diye karşılığında da Exterminator yazdı charı soymuştur falan alan çıkmaz şimdi. Twisted Evil Neyse itemda falan gözüm yok benim önemli olan insanlık. İnsan olmadıktan sonra alsın o itemları bir tarafına monte etsin.
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Önemli değil itemlar zaten pek iyi değildi sadece son lvl itemlar tamdı ve str blue eksikti Allah'tan +4'ten yakmıştım hepsini şimdi kolaysa satsın bakalım. Zaten global attı wts full blue protector female 8dg diye karşılığında da Exterminator yazdı charı soymuştur falan alan çıkmaz şimdi. Twisted Evil Neyse itemda falan gözüm yok benim önemli olan insanlık. İnsan olmadıktan sonra alsın o itemları bir tarafına monte etsin.
monte ederken ben yardım edebilirim elim hafiftir ama acı verebilir
geçmiş olsun güzelim sana da bunu yaptılarsa artık birşey diyemiyorum o !'^+!^+%^+%&+%( için Confused
çoook geçmiş olsun saturnde işim olamz ama ölesine dalayım dedim walla kimseye güvenmicen benim kapı komşum geçen snelerde elle kastım charı soymuştu düşün tanıdım bide sen tanımadına kaptırdın Sad en çok o koyuyo bana bi gün önce demiştimki bişiye ihtiyacın olursa söle die
qrafy_turq
⭐ 19y
Yuh Be yuuhh Can .. Shocked
Sende hakıkaten suç yok bende bu adamı iyi biLirdim .. Embarassed Evil or Very Mad
ŞiddetLe kınıyorum haKikaten YAzıkkkkkkkkkkkk .. :?!!!
Büyük gecmıs oLsun !! senın bu iyi niyetinden hep basına geLmeyen kaLmıyor .. Artık iyi Olmakta yasak bu oyunda ..
Sende hakıkaten suç yok bende bu adamı iyi biLirdim .. Embarassed Evil or Very Mad
Büyük gecmıs oLsun !! senın bu iyi niyetinden hep basına geLmeyen kaLmıyor .. Artık iyi Olmakta yasak bu oyunda ..
Napalım kardeşim bilirsin bu oyunda bu tür şeylerden her zaman uzak dururum hack mack kimsenin bir şeyinde gözüm yoktur ama gelip bize yapılmalası sinir bozucu. Evil or Very Mad
can iyilik yapdıkca (ozellikle tanımadıklarına) basına gelmey4en kalmıyor uzgunuz... zaten gerisini biliyorsun sen cok konusduk ...
can iyilik yapdıkca (ozellikle tanımadıklarına) basına gelmey4en kalmıyor uzgunuz... zaten gerisini biliyorsun sen cok konusduk ...
Napalım sırf su saf kişiliğimden dolayı başıma gelmeyen kalmıyor.
3 kuruş etmez adamın elinde senin o emek vererek kastığın char yakışmamış.Allah'ım sen emek hırsızlarına öyle bi bela verki oyunda değil hayatında ezik olsunlar.
Geçmiş olsun kardeşim.
Geçmiş olsun kardeşim.
Birde utanmadan tehdit etmiş ahlâksız..Dediğim gibi etme bulma dünyası.Düşünsenize bugün o itemları oyunda satsa eline gececek para (game gold) 100-150m gold. Bu gold reel hayatta 50-60 ytl yapar işte o çalan adam bu kadar para için kendini hırsız ilan etti..Buna gerek yoktu isteseydi ben ona 100 ytl de verirdim.Yeterki kişilği bozulmasın.
Napalım kardeşim bilirsin bu oyunda bu tür şeylerden her zaman uzak dururum hack mack kimsenin bir şeyinde gözüm yoktur ama gelip bize yapılmalası sinir bozucu. Evil or Very Mad
hacım walla tebrik ederim seni adam sana küfür etmiş sen ona terbiyesize rağmen oldunluğunu bozmamıssın helal olsun sana
Birde utanmadan tehdit etmiş ahlâksız..Dediğim gibi etme bulma dünyası.Düşünsenize bugün o itemları oyunda satsa eline gececek para (game gold) 100-150m gold. Bu gold reel hayatta 50-60 ytl yapar işte o çalan adam bu kadar para için kendini hırsız ilan etti..Buna gerek yoktu isteseydi ben ona 100 ytl de verirdim.Yeterki kişilği bozulmasın.
Bir de adamda para yoktu bow'u yakmış ben kalktım 20 tane elixir weapon verdim bari bana yapmasın ya... Confused
çok geçmiş olsun üzüldüm... Sad
M
muratko193
⭐ 19y
Rational Kardesim Bu Adamın Adresini Bi Alsana Ankara Corum Kayseri Felan Cİvarlarındaysa Bi Ziyaret Edelim Tmm mı Kardesim Sen Bulabilirsen Adresi Bana öm Atarsın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap