saturn serverinde lvl satiyorum. siz acuntu acip chari ayarliyorsunuz.. bende kasiyorum ama max lvl su an icin 52.
saturn de lvl satiyorum
· 9 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
sen lvl satmıyosun free taxi yapıyosun yazıyı okuyunca puhahahaah diye koptum yarıldım vallaha 😄
O
Old School
⭐ 19y
Bu konularda güven çok önemli konuyu biraz daha açsana parası falan ne kadara yapıyosun yoksa alıcı bulman zor
bencede biraz daha aç levelın ne build ne nerde kasıosun??? charın ismi ne en önemlisi:D
arkadaslar bu bir ortak calisma 2-3 arkdas bu isi yapıyotuz sandiginiz gibi free taxi degil. siz accauntu alip charinizi acip sifre ve id yi veriryorusunuz. parayi yatiriryorsunuz bid kisa bi surede kasiyoruz ki 1 hafta 10 gun civari surer sizi 42-52 lvl e tasiyoruz burda ev kullanicilarina yonelik birsey degil cunku ev kullanicisina pahali gelebilir hedefimiz cafeden oynayan kesim saatine dunya para verip o lvle gelinceye kadar bir suru para harciyorlar.. 52 lvl e kadar lvl basi 1 ytl kac lvl de isterseniz artik... i
zuahahah lwl satıom diince dedim la yoksa lwl de satılmaya mı baslandı 😄
R
raulbravokan
⭐ 18y
Hayırlı Satışlar Starun serverinde oynasam böyle bi uygulamaya verirdim charımı
_
_BritneySpears_
⭐ 19y
bana bi 10 lvl atta 90lvl olam *-.-*
saturn serverinde lvl satiyorum. siz acuntu acip chari ayarliyorsunuz.. bende kasiyorum ama max lvl su an icin 52.
Öncelikle mrb.Ücret karşılığı plvl yaptığını soyluyorsun lakin bu işle o kdr kolay deil ;
1-Karakterleri kasmak için kullancagın charın ss'leri
2-Siteden gösterebilecegin referanslar(Admin, mod vb)
3-Serverdan gösterebileceğin Referanslar(Serverde saygı duyulan karakterler)
Gerekir!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap