Uniqueler hep çıkar giderim yanından geçerim fakat göremiom nedense o arama heycanıyla Very Happy 4 ivy kaybettim Very Happy Very Happy Ne önemi var.... he birde dün afk tıM uri gitti o yuzden Very Happy Very Happy %60 hpde dalmıstım ama fayda etmedı...
- Resim Silinmiş.
Saturn - Captin Ivy ( 20 dakika olmustu buldum :D )
· 13 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Tebrıkler extraokk
M
minotauros
⭐ 19y
tebrikler
Tebrikler de hp çok az :)
tebrikler
tebrikler
P
paffendorf2
⭐ 18y
Tebrik ederim...Devamını beklioruz..
tebrikler
yav zerk yoktu %60 hp di 72 glavier kesıodu(ZERKLE) nasıl aldım anlamadm xD
Uridede bolgemde çıkmıs afk tım 3 dk sonra armaya basladm %69 hp dedi.. kesemedmm.... Neyse 80 olam lord koycam niş xD
------------
SAOLun...
Uridede bolgemde çıkmıs afk tım 3 dk sonra armaya basladm %69 hp dedi.. kesemedmm.... Neyse 80 olam lord koycam niş xD
------------
SAOLun...
Hybritim ama Very Happy :d Very Happy hiç kastın mı full int 70+ ??? kastıysan üst baş ta str int hp+ olmadan ve heuksal 40- , kaç oluyo?...
Sunuda ekleyek : 70 llvl +5 glavier beni bu ezik hp ile kesemıosa 80de str5 hp+ lar felan nolur bi hesap yapabiliriz xDD
Hybritim ama Very Happy :d Very Happy hiç kastın mı full int 70+ ??? kastıysan üst baş ta str int hp+ olmadan ve heuksal 40- , kaç oluyo?...
Sunuda ekleyek : 70 llvl +5 glavier beni bu ezik hp ile kesemıosa 80de str5 hp+ lar felan nolur bi hesap yapabiliriz xDD
bu chardan bu kadar ümitlenme str bas bisiyler bas sımdı bisiy yapamaz Very Happy
bu chardan bu kadar ümitlenme str bas bisiyler bas sımdı bisiy yapamaz Very Happy
VIDEO YU UPLOAD EDIOM SUAN UPLOAD EDILIYO , AZIN AÇIK KALACAKKK!!!!!...
hehhh bunu buraya yazıyorum ha all!!.....!!!
Akankestiğin str adam snow kullanıyor skill vuramıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap