Icerige atla
Extraloob

Saturn - Captin Ivy ( 20 dakika olmustu buldum :D )

· 13 Yanıt · 1.0K görüntüleme
A
AkaN-TurkeR OP ⭐ 18y
Uniqueler hep çıkar giderim yanından geçerim fakat göremiom nedense o arama heycanıyla Very Happy 4 ivy kaybettim Very Happy Very Happy Ne önemi var.... he birde dün afk tıM uri gitti o yuzden Very Happy Very Happy %60 hpde dalmıstım ama fayda etmedı...

- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Tebrıkler extraokk
M
minotauros ⭐ 19y
tebrikler
D
DeepdarK ⭐ 19y
Tebrikler de hp çok az :)
H
HosenberG ⭐ 19y
tebrikler
A
Audrey ⭐ 19y

tebrikler
P
Tebrik ederim...Devamını beklioruz..
C
Crumby_ ⭐ 19y

tebrikler
A
AkaN-TurkeR OP ⭐ 18y
yav zerk yoktu %60 hp di 72 glavier kesıodu(ZERKLE) nasıl aldım anlamadm xD
Uridede bolgemde çıkmıs afk tım 3 dk sonra armaya basladm %69 hp dedi.. kesemedmm.... Neyse 80 olam lord koycam niş xD
------------
SAOLun...
A
AkaN-TurkeR OP ⭐ 18y

Hybritim ama Very Happy :d Very Happy hiç kastın mı full int 70+ ??? kastıysan üst baş ta str int hp+ olmadan ve heuksal 40- , kaç oluyo?...
Sunuda ekleyek : 70 llvl +5 glavier beni bu ezik hp ile kesemıosa 80de str5 hp+ lar felan nolur bi hesap yapabiliriz xDD
R
RaPLeX ⭐ 19y

Hybritim ama Very Happy :d Very Happy hiç kastın mı full int 70+ ??? kastıysan üst baş ta str int hp+ olmadan ve heuksal 40- , kaç oluyo?...
Sunuda ekleyek : 70 llvl +5 glavier beni bu ezik hp ile kesemıosa 80de str5 hp+ lar felan nolur bi hesap yapabiliriz xDD

bu chardan bu kadar ümitlenme str bas bisiyler bas sımdı bisiy yapamaz Very Happy
A
AkaN-TurkeR OP ⭐ 18y

bu chardan bu kadar ümitlenme str bas bisiyler bas sımdı bisiy yapamaz Very Happy

VIDEO YU UPLOAD EDIOM SUAN UPLOAD EDILIYO , AZIN AÇIK KALACAKKK!!!!!...
hehhh bunu buraya yazıyorum ha all!!.....!!!
S
Sniker ⭐ 19y
Akankestiğin str adam snow kullanıyor skill vuramıyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: