Icerige atla
Extraloob

<<< CaptiN IvY ile DanS >>>

· 17 Yanıt · 2.1K görüntüleme
17 Yanıt
L
Leet1 ⭐ 19y
Tebrikler
N
Narqotic ⭐ 19y
Tebrikler
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Tebrıkler extraokk hmm
O
ohaness OP ⭐ 18y
saolun arkadaşlar.
M
MoonLife ⭐ 19y
tebrikler ayrıca sol alttaki yazılar cok güzel Mr. Green Mr. Green
O
ohaness OP ⭐ 18y

dur şöle oldu anlatiim. yaw sabah saat 5,30 filan ivy kestiğimde hep genelde yüksek lvl ler thief hunter oluyo nese. ivy pt si açtım pt gelenler hep 64+ nese cleopatra gatede partiden çıktım salaklar beni orda arıyo haran towerda buldum ivyi taa köşeye dağın altına çektim. ptdeki adam yalvarı kesme bende geleyim diye. bende canını iice azalttıktan sona verdim adama pt yi yazık 64+ ama ilk defa ivy görüyo xD
M
minotauros ⭐ 19y
tebrikler
D
Dr.Kuduz ⭐ 19y
tebrikler
O
ohaness OP ⭐ 18y
sagolunn! arkadaşlar
M
Mighty ⭐ 19y
itiraf ediyorum ben de ilk defa gördüm ivy i Razz ne kadar ufakmış öyle Cool
O
ohaness OP ⭐ 18y
hehe
R
Romeo_ ⭐ 19y
Tbrk aynı serverdenız Badsectorden tanıdım bunun serverı HERCULES dımı
O
ohaness OP ⭐ 18y
eet xD
D
detenetar ⭐ 19y
TBrikler böle yapıcaksın işte Very Happy
T
TripMaster ⭐ 19y

dur şöle oldu anlatiim. yaw sabah saat 5,30 filan ivy kestiğimde hep genelde yüksek lvl ler thief hunter oluyo nese. ivy pt si açtım pt gelenler hep 64+ nese cleopatra gatede partiden çıktım salaklar beni orda arıyo haran towerda buldum ivyi taa köşeye dağın altına çektim. ptdeki adam yalvarı kesme bende geleyim diye. bende canını iice azalttıktan sona verdim adama pt yi yazık 64+ ama ilk defa ivy görüyo xD

Yanına gelen adam aptalmış xd pt den atılınca veya cıkınca unique ye vurdukların 0 lanır.Pt de sadece ikiniz varsınız adam eğer yanına gelince partden cıksaydı o keserdi bir daha aynı şeyi yapma bence ...
O
ohaness OP ⭐ 18y

Yanına gelen adam aptalmış xd pt den atılınca veya cıkınca unique ye vurdukların 0 lanır.Pt de sadece ikiniz varsınız adam eğer yanına gelince partden cıksaydı o keserdi bir daha aynı şeyi yapma bence ...

Shocked Shocked abooov bundan sonra daha dikkatli olurum saol xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: