lol çektim köşeye 15 dk kesilmiyo xD
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
<<< CaptiN IvY ile DanS >>>
· 17 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Tebrikler
Tebrikler
Tebrıkler extraokk hmm
saolun arkadaşlar.
tebrikler ayrıca sol alttaki yazılar cok güzel Mr. Green Mr. Green
dur şöle oldu anlatiim. yaw sabah saat 5,30 filan ivy kestiğimde hep genelde yüksek lvl ler thief hunter oluyo nese. ivy pt si açtım pt gelenler hep 64+ nese cleopatra gatede partiden çıktım salaklar beni orda arıyo haran towerda buldum ivyi taa köşeye dağın altına çektim. ptdeki adam yalvarı kesme bende geleyim diye. bende canını iice azalttıktan sona verdim adama pt yi yazık 64+ ama ilk defa ivy görüyo xD
M
minotauros
⭐ 19y
tebrikler
tebrikler
sagolunn! arkadaşlar
itiraf ediyorum ben de ilk defa gördüm ivy i Razz ne kadar ufakmış öyle Cool
hehe
Tbrk aynı serverdenız Badsectorden tanıdım bunun serverı HERCULES dımı
eet xD
TBrikler böle yapıcaksın işte Very Happy
T
TripMaster
⭐ 19y
dur şöle oldu anlatiim. yaw sabah saat 5,30 filan ivy kestiğimde hep genelde yüksek lvl ler thief hunter oluyo nese. ivy pt si açtım pt gelenler hep 64+ nese cleopatra gatede partiden çıktım salaklar beni orda arıyo haran towerda buldum ivyi taa köşeye dağın altına çektim. ptdeki adam yalvarı kesme bende geleyim diye. bende canını iice azalttıktan sona verdim adama pt yi yazık 64+ ama ilk defa ivy görüyo xD
Yanına gelen adam aptalmış xd pt den atılınca veya cıkınca unique ye vurdukların 0 lanır.Pt de sadece ikiniz varsınız adam eğer yanına gelince partden cıksaydı o keserdi bir daha aynı şeyi yapma bence ...
Yanına gelen adam aptalmış xd pt den atılınca veya cıkınca unique ye vurdukların 0 lanır.Pt de sadece ikiniz varsınız adam eğer yanına gelince partden cıksaydı o keserdi bir daha aynı şeyi yapma bence ...
Shocked Shocked abooov bundan sonra daha dikkatli olurum saol xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap