Pc min kasasını satmak istiyorum yeni kasa alcağım artık yetmemeye başladığı için satıyorum 😎
İlk defa pc kasası satıyorum o yüzden neleri yazmam gerekli tam bilmiyorum eksik olduğum bir yer görürseniz bildirin lütfen ....
1 GB ram - 256 MB GeForce Ekran kartı - 120 GB HDD - foxconn marka anakart - pentium 4 işlemci - 3.06 ghz işlemci hızı ... Bu kadar aklıma geldi
Kasanın fiyatı 250 YTL .. Düzce içi olursa daha iyi olur diğer illere kargo ile yollanabilir ulaşım msn adresi : mailto:[email protected]
Satmıyorum ...
· 7 Replies · 2.6K views 0 reading
7 Replies
genel olarak özetlemişsin sistemi.
öncelikle parçaların garanti durumu nedir ?
hangi parça hangi firmadan ne zaman alındı ?
parçalarda bir sorun varmı ?
kasadan 1-2 tane ss atarmısın !
everest programı ile her donanımın özelliklerini koyarsan teknik olarak her bilgiyi bizlere vermiş olursun şimdi ben sorsam anlamayabilirsin sıkıntı olmasın...
öncelikle parçaların garanti durumu nedir ?
hangi parça hangi firmadan ne zaman alındı ?
parçalarda bir sorun varmı ?
kasadan 1-2 tane ss atarmısın !
everest programı ile her donanımın özelliklerini koyarsan teknik olarak her bilgiyi bizlere vermiş olursun şimdi ben sorsam anlamayabilirsin sıkıntı olmasın...
Tamam hepsini tek tek cevaplamaya çalışacağım ....
Parçaların garantisi devam etmekte - Kasada sorun bulunmamakta - SS leri en kısa zamanda atarım - Parçaları teker teker almadım direk kasayı aldım o yüzden her parça hangi firmadan alındı tam bilemiyorum markalarını ve özelliklerini öğrenip koyamaya çalışacağım ....
Parçaların garantisi devam etmekte - Kasada sorun bulunmamakta - SS leri en kısa zamanda atarım - Parçaları teker teker almadım direk kasayı aldım o yüzden her parça hangi firmadan alındı tam bilemiyorum markalarını ve özelliklerini öğrenip koyamaya çalışacağım ....
Programdan pek anlamıyorum ama anladığım kadarıyla özellikler şöyle ...
Anakart : Foxconn P4M800P7MA series Sadece bunları anlayabildim extraloob siz sorun bana şunun bilgilerine bak diye bakayım 🙄
Anakart : Foxconn P4M800P7MA series Sadece bunları anlayabildim extraloob siz sorun bana şunun bilgilerine bak diye bakayım 🙄
everest programını kur onunla bak anakarta bak ss al ekran kartına bak ss al böylece sıkıntı yaşamazsın 😉
heh işte böyle herşey tamam işte ?!!!!!!...
Log in to write a reply.
Log In