Ürün linkteki üründür. http://www.hepsiburada.com/Liste/Produc ... D=bd100335
Vatanbilgisayardan 285 liraya almıştım elektriklerin sürekli gidip gelmesinden dolayı yandı ve garantiye gönderdim sıfır ürünle değiştirildi. Bu arada ben yeni ürün aldığım için buda boşta kaldı. Kutusu ve kabloları bulunmaktadır. İstediğim fiyat 180 Liradır.
Satılık SIFIR Xilence XP750 750W +80 PSU
· 6 Yanıt · 9.2K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
3 yıl garantili olması alacak kişi açısından çok iyi ve 750 w psu şuan ortlama sisteme fazla bile gelebilir yani alırsanız 2-3 sene hatta daha fazla degiştirmenize gerek kalmayacaktır ama gaming psu larda benim tercihim led li olanlardan yana yani bir kırmızı bir mavi ışıgı olsunki gaming katagorisinden oldugu belli olsun dimi 😄
3 yıl garantili olması alacak kişi açısından çok iyi ve 750 w psu şuan ortlama sisteme fazla bile gelebilir yani alırsanız 2-3 sene hatta daha fazla degiştirmenize gerek kalmayacaktır ama gaming psu larda benim tercihim led li olanlardan yana yani bir kırmızı bir mavi ışıgı olsunki gaming katagorisinden oldugu belli olsun dimi :D
Tabi görsel kasası olanın tercih edeceği genelde ledli sistemler olur. Diyerekten konunun güncel olduğunu ima edeyim ben 😄
Revizyon yapıldı son fiyat 150 TL
Konuyu unutmuştum hazır aklıma gelmişken tekrar günceldir.
Ürün satilmadiysa 125 tl tiko para olur mu??
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap