Hoparlör : Logitech x230 2+1(Garanti süresi bitmiştir,ne ses konusunda nede fiziksel hiçbir sorunu yok) Ürün hakkında ==>> http://forum.donanimhaber.com/m_25665603/mpage_1/key_/tm.htm Fiyatı => 50 Lira
Crysis 2 ==> Playstoreden ön sipariş ile kutusuz olarak 59 liraya almıştım.Fiyatı ==>> 30 lira
Call of duty Black Ops : Vatan bilgisayardan kutulu olarak 110 liraya alınmıştır(Faturası mevcut),Fiyatı ==>> 50 lira
Hepsini almak isteyen varsa kargo dahil pazarlıksız 125liraya vericem.Kocaeli/İzmit içi elden satılık.
Satılık Orjinal oyunlar ve Ses sistemi(9 Eylül 2011)
· 7 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
İlan güncel,isteyene ayriyetten pc ile birlikte 2x2gb şeklinde ek ram satabilirim,yani yukardaki sistemde toplamda 8gb ram olmuş oluyor.Silkroad oynarken 10 char kasıntısız açıyordu,tek eksiği ekran kartı,200-250 lira arasında orta seviye birde ekran kartı alırsınız toplam 700 liraya umduğunuzdan çok daha iyi performans alırsınız.Ekran kartı seçimi konusunda da yardımcı olabilirim.
Power'a iş koyabilirim 😄 Tek satıyormusun kardeşim 😊
yukarıda belirttim,parçaların elimde kalmaması için parça parça satıştan vazgeçtim.
Güncel
Güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ses sistemine 40 tl veririm elden aldırıcam haber verirsin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Satılık 2.El Pc + Ses Sistemi + Monitör Standart 2010 VE 2011 YILLARINDA ÇIKACAK OYUNLAR, BiLGiLER, Online Oyunlar ve Web Tabanlı Oyunlar ve Konsol Oyunları Minecraft KayseriCraft Faction KcFaction.batihost.net Eğlencenin Tek Adresi Rütbe Sistemi Mevcuttur Vip Ve Rütbelere Özel Kitler Ve Hammaddeler Vardır BeylerMC-Sayısal İp:213.226.117.230-Sezon Sistemi-Level ve Rank Sistemi-Özel Hile Koruması-Saygılı Ortamı ile HER İNSANIN GÖRMESİ GEREKEN BİR SUNUCU!!