Icerige atla
Extraloob

Satılık Monitör (Ankara)

· 13 Yanıt · 2.7K görüntüleme
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
17 İnç
Vestel ((Sağlam)) takas edilir. LCD + para verebiliriz Laughing Laughing
Her bilgisayara uyumludur
13 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y

Her bilgisayara uyumludur

Razz
M
Morwena ⭐ 19y
Ahaaa mönitorün görüntüsüne bakabilir miyiz .
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ne kadarmış bu vestel bir dönem bende de vardı kuzene hediye etmiştim ama çok sağlam monitordur bilirim Wink
M
Morwena ⭐ 19y
Aman hacım benim Monitörü değiştircem delirdi Lcd Casper siyah mavi gösteriyo kafayı yicem bi daha hayatta Lcd almam tüplü flat alıcam .
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
casper lcd ile sen başta hata etmişsin güzelim Wink
M
Morwena ⭐ 19y
waLLa ne bilem ya ben bişeler yaptım Monitöre yada çok kötü çok parlıyo çok itici gösteriyo yane kısaca Bad Cool
J
Jigsaw ⭐ 19y
LG Flatron L1710S kullanıyorum senelerdir hiç sorun çıkarmadı sadece en köşede uyuz bi tane yeşil nokta var alındığından beri. Sinir oluyom yeşil nokta parlak. Film izlerken sinir ediyo orda 1px.
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
kilitlenebilir
D
Dampyre ⭐ 19y
Kilit !
P
pfffffff ⭐ 19y

LG Flatron L1710S kullanıyorum senelerdir hiç sorun çıkarmadı sadece en köşede uyuz bi tane yeşil nokta var alındığından beri. Sinir oluyom yeşil nokta parlak. Film izlerken sinir ediyo orda 1px.

o yesil noktalar kimi zaman kirmizi noktalar oluyor onlara olu noktami kor noktami bisey diyorlardi aklimda kalmadi simdi
ama bildigim sudur onlar hatali uretim Lcd nin pahali olmasinin ilk sebeplerinden birisi 10 uretimden 9 unda boyle noktalarin olmasidir
R
Ronin ⭐ 19y

o yesil noktalar kimi zaman kirmizi noktalar oluyor onlara olu noktami kor noktami bisey diyorlardi aklimda kalmadi simdi
ama bildigim sudur onlar hatali uretim Lcd nin pahali olmasinin ilk sebeplerinden birisi 10 uretimden 9 unda boyle noktalarin olmasidir

Ölü nokta.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: