:idea: :idea: Satılık Bilgisayar ~ Extraloob's Computer :idea: :idea:
Monitor + Kasa + 4.1 Ses Sistemi
6 ayda bir pc ve donanım ürünlerini değiştiren birisi olarak bu sefer komle sistemi satıyorum.
-Resim Silinmiş.
Evde kullandığım bilgisayarım.
satış sebebim yeni bir masaüstü alacağım için.
satış fiyatı 350 $
alıcı ödemeli kargo ile TR'nin her yerine gönderilir.
*bilgisayarımın parçları aşağıda ki görselde yazmaktadır.
-Resim Silinmiş.
Satılık Bilgisayar ~ Extraloob's Computer
· 47 Yanıt · 7.9K görüntüleme 0 okuyor
47 Yanıt
B
black_gold
⭐ 19y
güzel bilgisayar ama benim varrrr
Mr. Green
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
hayırlı satışlar pc güzel lakin bende satıcam yeni alıcam
N
NephilimAngel
⭐ 19y
zuahha koptum xD
Up Twisted Evil
Ekran kartı dışında Pc fena değil .Ev kullanıcılarına uyar Wink
9800XT alternatifi şu anda X1950PRO tam bir orta halli bilgisayar (zamanın süperi xD), sitemizde araştırma yapın benim ekran kartımdan daha iyi ekran kartı olan toplasak 3 kişi çıkmaz Cool
9800XT alternatifi şu anda X1950PRO tam bir orta halli bilgisayar (zamanın süperi xD), sitemizde araştırma yapın benim ekran kartımdan daha iyi ekran kartı olan toplasak 3 kişi çıkmaz Cool
Ehauahu ewt iyi bir Ev Pc'si dedim zaten fiyatıda aşırı değil normal kahvekeyfi
fiyat olarak 1 ytl indirim bile yapmam tam uygun fiyata satıyorum zati hoş pc yi alacak kişi çok memnun kalacaktır bir iki tane ss çekip göndereyeyim en iyisi Razz
350$ çok ucuzmuş cidden... Şu an param olsa bir dakika bile beklemezdim valla. Very Happy
merci canım merci
cidden pc çok hızlı ve stabil Wink
bu da görüntüsü >>>
-Resim Silinmiş.
bu da görüntüsü >>>
-Resim Silinmiş.
merci canım merci
bu da görüntüsü >>>
-Resim Silinmiş.
fena değil güzel ya kahvekeyfi
çok titiz ve düzenli birisiyimdir philips marka köpük ile devamlı temizlerim parçaları kasa içi ve dışı olsun cillop gibidir Wink
çok titiz ve düzenli birisiyimdir philips marka köpük ile devamlı temizlerim parçaları kasa içi ve dışı olsun cillop gibidir Wink
Ewt abi doğrudur ben şahsen resimde Pc üzerinde toz goremedım benim Twisted Evil Mr. Green
up.. kahvekeyfi
B
BlackWhite
⭐ 19y
İyi bir machıne :?!!!
where is my laptop Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Puhahahahaha HATTA Muhahahahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green Uzun zamandır. Boyle bir cvp görmemiştim. Sen beni güldürdün Allah'ta seni Güldürsün Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Bilgisayarınız Güzelmiş Wink bende pc araştırıyordum ii oldu ama aşağı yukarı Kargo ile kaç ytl ye gelir Türkiye'ye ?bide bana sadace Kasası Lazım Fiyatta Bi Değişiklik Olurmu Acaba ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap