ATİ RADEON X1650PRO 512MB AGP ekran kartı satılıktır.. ilgilenen arkadaşlar pm atsınlar yada mailto:[email protected] adresinden bana ulaşabilirler =)
Fiyat:40 YTL 👍
- Resim Silinmiş.
Satılık 512mb Ekran Kartı !!
· 10 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Başlığını ufaltırmısın?
40 ytl mi oups gayet ucuz bir sorunu varmı garantisi bitti mi nereden alındı ?
bu bilgileri de verirsen sevinirim.
40 ytl mi oups gayet ucuz bir sorunu varmı garantisi bitti mi nereden alındı ?
evet garantisi bitti arkadaşım hayır herhangi bir sorun yok..acil paraya ihtiyacım var..Teknosadan aldım kartı =)
ürünün 1-2 fotoğrafını atarsan güzel olur bence makinaya takılı halde ve sökük halde, ekran kartı alacak olanlar ve max. 100 lira 0 ürüne para veririm diyenler bence bu kartı kaçırmasınlar sizi fazlasıyla memnun edecektir yanına 2gb ram ile 4 tane char açarsınız oyunuda gayet güzel bir görüntü kalitesinde oynarsınız.
Ps : yorumlarım orta seviye sistemler içindir.
Ps : yorumlarım orta seviye sistemler içindir.
Ahaha benim ekran kartından, zamanında 200 YTL'ye almıştım ucuz bence fiyatı her oyunu oynayabiliyorum piyasadaki. İyi satışlar...
İstek üzerine resimde koydum .. Kartın bu kadar ucuz olmasının sebebini anlatayım..;; Benim eski anakartım yandı aynı anakarttan bulamayınca çakma bi anakart aldım bana agp uyumlu dediler ama o anakart her agp yi desteklemiyormuş 😞 şu an 128mb lık eski ekran kartımı kullanıyorum..Bu kartta elimde kalacağına satmaya karar verdim..zaten şu aralar acil paraya ihtiyacım var..tşkler
ekledım bakalım bi konusalım
R
RiodeJaneiro
⭐ 17y
alabilirim fiyat gayet uygun
E
emre_cil81
⭐ 18y
kartın fanına ne olmuş öyle ya 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap