Öncelikle ürünlere garanti veriyorum.Herhangi bir çalışmamazlık durumunda para iadesi vardır.Kargolar bana aittir.Fiyat sunmuyorum tekliflere açığım...
Creative Zen V 1Gb Mp3 Player
Paketinden açılmış lakin hiç kullanılmamıştır.Yanında Orjinal kulaklığı+jak kablosu+orjinal boyun askısı+usb girişi vardır.
Özellikler:
3,80 cm 128 x 128 piksel parlak renkli OLED display.
1 GB
MP3 ,WMA, IMA ADPCM, WMA DRM.
SES KAYIT
JPEG , Album Art.
LITHIUM-ION
43.5 x 67.5 x 15.9mm
43.5 gr
Line-In’den mp3’e dönüştürme,Ajanda Özelliği.
USB 2.0
Buyrun bir resim:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Sony S-21 2Gb Radyolu Mp3 Player
Özellikler:
TÜKÇE MENÜ
-1 gb MP-3 Player
-Digital Ses Kaydedici
-FM Radyo ve Radyodan MP-3 olarak kaydetme
-USB Flash Drive olarak kullanılabilme
-Ürün Rengi Metalik Gri
-Dahili Mikrofonu ile 144 saate kadar ses kaydı yapar.
-7 Mod Equalizer
-1 adet AAA ince pil ile 8-10 saate kadar çalışır.
-Tüm işletim sistemlerini destekler.
-Ayrıca driver kurulmadan bütün bilgisayarlar tanır.
-Telefon Rehberi özelliği
-Text dosyası okuma özelliği
Buyrun bir resim:
- Resim Silinmiş.
2 Adet Ddr 256 Mb 333 Ram
Buyrun bir resim:
- Resim Silinmiş.
Not:Alıcı çıkcak olursa lütfen teklifde bulunsunlar ve Öm ile iletişime geçsinler.
Satılık 2.El 2adet Mp3 Player+FlashBellek+Ram
· 11 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
hobaaa hayırlı satışlar zen çok harika lakin bir cep telefonu aldım ve bütün sorunlarımı çözdü teşekkürler ilgine, iyi satışlar dilerim sanada bu topic aklımda ama ^^
hobaaa hayırlı satışlar zen çok harika lakin bir cep telefonu aldım ve bütün sorunlarımı çözdü teşekkürler ilgine, iyi satışlar dilerim sanada bu topic aklımda ama ^^
😁 Sağolasın Zen V sıfır nerdeyse daha içine müzik bile atmadım sadece kendi demo şarkıları var 🍺 🍺
up............
zen ne kadar alabilirim ?
Mp3 Player Guzelmis ama 1gb Olmasaydı .
4 gb yokmu sende.
?
4 gb yokmu sende.
?
Malesef 1gb zen.Okan abi ben çalıştığım yerden almıştım onu o yüzden para ödemedim sen orta bi fiyat bul yaz uygunsa anlaşırız zaten.Elimde zen v plus war onu kullancam bunu daha kullanmadım satıcam işte
satıcı sensin ihale usulu olmaz 😜
Piyasada fiyat 139ytl.Hiç kullanmadım sadece kutusunu açtım içinde dahala orjinal müzikleri var pcye bile bağlamadım çünkü daha iyisini aldım onu kullanıom.Kutu açılığı için 2. el sayılcak tahminimce rahat 50-70 ytl eder die düşünüyorum.Satma zorunluluğum yok ama nie 2tane elimde bulunsun ki...fiyatta anlaşırız alcak olduktan sonra zati
pm atıyorum.
Creative Zen V 1Gb Mp3 Player kac paraya satıyorsun ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap