arkadaşlar böyle bir konu açmak serbestmi bilmiyorum
0x33.org idleri satıyorum
fiyatlar:
500m gold(athens serveri için)
150 ytl (parası olanlar için extrabeer )
almak isteyen arkadaşlar özel mesak yoluyla bana ulaşabilir
:?!!! popcorn
>>>>>Satılık 0x33.org (softmod) kullanıcı adları<<<<
· 25 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
aylık sınırsız tbot bildiğim kadarıyla 25 ytl
senin 3-5 tane id in 150 ytl
150/25 = 6
yani 6 tane 1 aylık tbot eder
akıllı bi insan sana 150 ytl verip 3-5 kere sm kullanmak yerine 150 ytl yi tbota verir 6 ay kullanır daha hızlı kaslır
Gerekli Açıklamayı Yaptım Sanırım kahvekeyfi
150/25 = 6
akıllı bi insan sana 150 ytl verip 3-5 kere sm kullanmak yerine 150 ytl yi tbota verir 6 ay kullanır daha hızlı kaslır
tombalaci_46
⭐ 19y
aylık tbot bildiğim kadarıyla 25 ytl
senin saçma sapan 3-5 tane id in 150 ytl
150/25 = 6
salak olmayan bi insan sana 150 ytl verip 3-5 kere sm kullanmak yerine 150 ytl yi tbota verir 6 ay kullanır daha hızlı kaslır
sen kimi kazıklamaya çalışıyon Wink
Aferdersiniz Ama Bende Öyle Düşünüyorum Biraz Pahalı Değilmi Laughing
ben herculeste 30 m oyun parasına satıyorum
Üyelik alımı açılacak zaten..
Yuhh yani 150 ytl.. Shocked Neutral
Yuhh yani 150 ytl.. Shocked Neutral
şuan için açılma gibi bi durumu yok hem zorla satmıorum işine gelen alır extraokk
ömür boyu kullanılacak bi id için 150 milyon çok değil diye düşünüyorum
softmodu 6 pc den ve her pc de 4 oyuncu kasma gibi bi özelliği olduğundan normal bi fiyat
alın 5 tanesini satın hem bot beleşe gelsin hem harçlık çıksın extraokk
ömür boyu kullanılacak bi id için 150 milyon çok değil diye düşünüyorum
softmodu 6 pc den ve her pc de 4 oyuncu kasma gibi bi özelliği olduğundan normal bi fiyat
alın 5 tanesini satın hem bot beleşe gelsin hem harçlık çıksın extraokk
şu anda sınırsız aylık bot kullanıyorum yaklaşık 33 ytl...bu ne senmi çok kurnazsın yada karşındakileri enayimi sandın....
sakin beyler bu ne tepki sizlere hiç yakıştıramadım serbest piyasa ekonomisi adam satar istediği fiyata mesela o fiyata alıcı bulabilirmi acep, bakın bende her yerde her serverda gold topluyorum satıcıların hepsi aynı bu model ehehehe bende teklifim budur diyip çekiliyorum daha iyi veren varsa buyursunlar satsınlar diyorum sakin karşılayın böyle şeyleri ve kimseyi kırmayın kahvekeyfi
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
sakin beyler bu ne tepki sizlere hiç yakıştıramadım serbest piyasa ekonomisi adam satar istediği fiyata mesela o fiyata alıcı bulabilirmi acep, bakın bende her yerde her serverda gold topluyorum satıcıların hepsi aynı bu model ehehehe bende teklifim budur diyip çekiliyorum daha iyi veren varsa buyursunlar satsınlar diyorum sakin karşılayın böyle şeyleri ve kimseyi kırmayın kahvekeyfi
serbest piyasa da biraz abartılmış.
adamın gözünün içine baka bakada seni kazıklayacagım denmezki.... detective
arkadaşım tşk ederim tek olumlu yaklaşan sensin arkadaşlar ekmek fiyatları 150 ytl yapacağım demedim yani zorunlu bi ihtiyaç değil ben bu değeri biçtim id ye satıorum isteyen alır isteyen almaz headbang2ft9
150 ytle baya tbot alinir ham yaparım ben o serbest pazarligi Very Happy
Ya Önüne Gelen Bi Fiyat Sallıyor...
Adaam zorlamı satıyo almayın alla alla Very Happy Mal adamın keyif adamın ister 50 der ister 150 der ister 250 der size ne almayacaniz nie karısıyosunuz 😊
😊 arkadaş sanırım siteyi satıyor...
150/25 = 6
BUDUR! Cool
arkadaşlar saçma cvplarla konuyu kirletiyorsunuz size satın alın diye zorlama yok biri ordan çıkmış 150 ytl şunu söle yaparım şu kadar bot alır kasarım biri diğer taraftan başka bişe yazmış isteyen alır isteyen almaz olay bu kadar basit boşuna mesaj sayınızı kasmaya çalışmayın
güzel açıklama tebrikler +1 extraokk
150/25 = 6
Dogru serbest piyasa ...
ama alırken ;
1) aldıgınız uyelık şifre ve gizli sorunu mutlaka alın
2) eger gizli soru şifre arası Maıle gelıyosa maılıde alın.(mailin gizli sorunuda alın)
3) maili degısıyosa onu degiştirin
4) aslında 150 m gerek yok 1 ay uyelık alımları acılır alırısınız 😊
ama alırken ;
1) aldıgınız uyelık şifre ve gizli sorunu mutlaka alın
2) eger gizli soru şifre arası Maıle gelıyosa maılıde alın.(mailin gizli sorunuda alın)
3) maili degısıyosa onu degiştirin
4) aslında 150 m gerek yok 1 ay uyelık alımları acılır alırısınız 😊
Fiyat stratejin harika böyle devam et sonuna kadar arkandayım yolun açık olsun
ps:biraz abarttım kolpalamayı ama kusura bakmayın içimden geldi
ps:biraz abarttım kolpalamayı ama kusura bakmayın içimden geldi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap