bluesman OP ⭐ 17y 11 yil once (düzenlendi) #1 Song name? 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Slim Shady ⭐ 14y 11 yil once #2 Sarude-dandstorum dudududududududududu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 11 yil once #3 ÖLDÜM YHA GÜLMEKTEN BÖYLE Bİ ESPRİ OLAMAS TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 11 yil once #4 TÜRKLERE 5 SENE SONRA GELDİ YİNE AYNI MİZAH :)))) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 11 yil once #5 Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildiSarude-dandstorum dudududududududududuasdfasfdasdasdasd makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S seskes ⭐ 19y 11 yil once #6 eheheh baya iyiymis yha üç sene daha gülerim bu konuyu açıp açıp :):):) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 11 yil once (düzenlendi) #7 cool_boy'lar basmış burayı[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Scylla ⭐ 12y 11 yil once #8 Ahahahaha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman OP ⭐ 17y 11 yil once #9 Forum ölü beyler, canlandırmak ve birazda güldürebilmek için açtım konuyu herkesin bildiğini zaten biliyorum.işiniz gücünuz konuları baltalamak. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 11 yil once #10 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman OP ⭐ 17y 11 yil once #11 @sarko üst düzey esprilerinle foruma renk katıyosun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 11 yil once #12 Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi@sarko üst düzey esprilerinle foruma renk katıyosun.kardeşim konuyu baltalıyorum hem de kara baltalıyorum xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crusade ⭐ 18y 11 yil once #13 nenemle birikte oldum diye konu açan daha cok gülerdik XD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil