R RunFiles OP ⭐ 15y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D Dragao ⭐ 15y 15 yil once #2 isimlere bakılırsa guıld super 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheRinG ⭐ 16y 15 yil once #3 Gerçekten Güildin Bir Harika:DPs:Avatar'a Anlam Veremedim:( TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RunFiles OP ⭐ 15y 15 yil once #4 Kirmizi baslikli kiz iste bildigin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ColdHeart ⭐ 17y 15 yil once #5 hayırlı olsun kardeşim 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Ural_Tulga ⭐ 15y 15 yil once #6 Güzel güzel. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 15 yil once #7 staff pert summer7: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheRinG ⭐ 16y 15 yil once #8 staff pert summer7: summer4: Bunu Demendeki Sebebi Sorabilirmiyim? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RunFiles OP ⭐ 15y 14 yil once #9 Zevkler ve renkler tartisilmaz.Tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 14 yil once #10 RunnFiles haklı .. ben staffın dizaynını falan begenmedim o yüzden söledim ? bi sorun mu var TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SShadow ⭐ 15y 14 yil once #11 bu ne biçim silkroad anlam veremedim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y YouForKilleD ⭐ 16y 14 yil once #12 guildin güzelmiş ama avatarda iş yok... summer7: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xcorelli ⭐ 18y 14 yil once #13 bu ne biçim silkroad anlam veremedimbu ne biçim yorum anlam veremedim daral: daral: daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil