Mad 52+4 =str-int ve lucky mavi yazılı shieldi =4.400.000 e koyduumu zannederken sadece ve sadece 400k ya koymuşum:(ve hemen alınış alanın ismi=doru.Kaça koyduğumu görmek içinde resim çekmiştim ama satıldıktan sonra farkettim. Mad
-Resim Silinmiş.
Salaklık
· 23 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
olur böyle şeyler sıkma canını Wink
J
Jason Walker
⭐ 19y
geçmiş olsun
B
BursaSporLu
⭐ 19y
bende 2tane luck stone vardı 8degree 1 golddan koydum hava olsun diye bır baktım bırısı aldı alan kısıde tanıdık sonra gerı verdı
ehuehue bende böle 72 kalkanı 10 m koyucam dıye 1 m e koydum anında gıtmıstı Mr. Green
int tableti 1me koycagıma 1kya koymusum 2tane koymustum 1i alında cok sevindim bi baktım 1000 gold yazıodu :S uzuldum bi yandanda SALAKlıgıma gulmustum euhe Razz
Geçmiş Olsun
Bende 68 +5 full blue glaive imi sattım Very Happy
20m yazcaıma 2m yazmışım adam aldı gitti :d
Glaive de Jigsaw ın hediyesiydi Mr. Green
X
XxkralerolxX
⭐ 19y
Geçmiş olsun kardeş.Herkesin başına gelebilir
Sonra geri aldık, bu sefer 72 yerine 68i koydun yanlışıkla yandı. Sağlık olsun..
Sonra geri aldık, bu sefer 72 yerine 68i koydun yanlışıkla yandı. Sağlık olsun..
O glaive uğursuzdu Mr. Green Twisted Evil
Şimdi 72 +5 full blue glaive var.Seni beklio Very Happy
sen 72 olasıya 90 sınırı gelir bende yeni glaive imi alırım
O glaive uğursuzdu Mr. Green Twisted Evil
Şimdi 72 +5 full blue glaive var.Seni beklio Very Happy
sen 72 olasıya 90 sınırı gelir bende yeni glaive imi alırım
Eyvallah. Mr. Green
olur böyle şeyler sıkma canını Wink
bende aynısını yazacaktım Razz
bende oasis te lvl42 +3 crit 10 blade yi 100 k ya almıştım oda yanlış yazdı galibahhehehe
hacım imzan cidden çok güzel sana da bir özel bölüm açacağız halen de jesusu bekliyorum playboy olayı için Wink
artık öteki attığım kazıklara sayarım zatewn bu kalkanıda 45+3 ile takas etmiştim bnm kinde sadece in1 vardı Wink Laughing Very Happy Razz Surprised extraokk extrabeer extrabeer Mr. Green
o bişi değil bizim burda bi cafenin sahibi 52 sos spear ı 50 m ye koyacağına 5 m ye koydu hemen kaptılar Confused canını sıkma yani boşuna daha kötüleride var Wink
imzan güzel olmuş sana özel bölüm açalım diye bana demedin dimi? Laughing
Geçmiş olsun bikeresinde bende öyle bi item cekmistim, adam ilk önce 52 lv sos blade yi 40 mil koymuştu sonra gitim baktım yerini degisitmis 4 mil koymus bende cekeyim dedim bosuna israf olmasın Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ben de 48 lv bo name köpeği 450 k ya almıştım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap