R Rhea OP ⭐ 19y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #2 Florida'da bir soyguncu parmak izinden yakalanınca çok şaşırdı.Her soygunda eldiven giyerdi.Ama yarım parmaklı golf eldiveni 😜 😆 😄 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Bass_Hunter_ ⭐ 17y 16 yil once #3 Son resme hayret ettim,birde mayın uzmanı olacaklarmış bak şu işe. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 16 yil once #4 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E eLempTRa ⭐ 18y 16 yil once #5 İşte yurdum insanı böylemi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H H@K@NCH3SS ⭐ 18y 16 yil once #6 Son 2 si güzeldi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 16 yil once #7 İşte yurdum insanı böylemi :Dİyide bunlar Türk değilki ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J joLLy jaRin ⭐ 17y 16 yil once #8 Hepsi birbirinden güzel :D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 16 yil once #9 İnanmıyorum ya böyle salaklar varmıymış 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlacKMisT ⭐ 17y 16 yil once #10 hahahah çok komik 😆 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Marinero ⭐ 19y 16 yil once #11 hehehehe :D:D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prophecy ⭐ 17y 16 yil once #12 Yorumsuz 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kabushanzo ⭐ 17y 16 yil once #13 NE SALAKLAR VARMIŞ AMA 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Continuum ⭐ 18y 16 yil once #14 Diyecek bişey yok 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #15 Yorumsuz 😆sondan 2. resim bittim:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GetInDatAss ⭐ 18y 16 yil once #16 Son haber süper ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BiG BoY ⭐ 18y 16 yil once #17 saol kardeşim yaw hepsi çok iyi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PquLex'B ⭐ 18y 16 yil once #18 adamlar sarılı olan kagıdı cıkarmamıs ıse bak yha xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil