Icerige atla
Extraloob

Şaka olmalı?

· 43 Yanıt · 3.2K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Arkadaslar oyundan cıktım bidaha gireyim dedim oyun kapalı diyor sro nun sitesine baglandım ginede grmiyor oyun kapalı diyor hepl pls Crying or Very sad
43 Yanıt
F
fevzikeles ⭐ 19y
bendede aynı sro da var bişey
S
yeter ama her hafta bi sorunla karşılaşıyoruz ... Bazen çok yıpratıcı oluor bu oyun ...
aynı sorun bendede war Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
A
walla bende de dio ki siteye gir oradan bilgi all uptade ile ilgili alla diom bendee neresinden alacam bilgiyi :S

bilen warsa cvp pls!!!!
D
DaWixed ⭐ 19y
ufak çaplı bir update extraokk
A
nasıl yani ufak çaplı bi uptade ??? ne yapmam lazım???
B
BeBeT0 ⭐ 19y
Arkadaslar Serverleri Kapatmıslar Nedeni İse Yayınlaıkları Clientin hatalı Olmasımıs Sanırım YEni Client Gelio
A
yeni client mi uptade mi??
L
Leet1 OP ⭐ 19y
ozaman oyundan cıkan kimse giremiyo?
Sorunbitek bende degil degilmi Genel bir sorun?
H
HAKANO ⭐ 19y

ozaman oyundan cıkan kimse giremiyo?
Sorunbitek bende degil degilmi Genel bir sorun?

oyundan cıkmasanda cıkarırlar zaten dc yersın :?!!!
S
Stephanos ⭐ 19y
puff beni oyundan attı simdi update hata sı veriyo :S arakdasa sordum oyunda oynuyorum diyo
A
olmas böle bişi yhaaa ne lan buuu :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S
H
HAKANO ⭐ 19y
arkadaslar hala devam edıomu?ben gıremıorum Exclamation
B
BeBeT0 ⭐ 19y
Ben Böle Joymaxın Ben Böle Turk Telekomun Ben Böle Oyunun Ta ........ olmaz böle bişi ya
A
aynen BeßeTo katılıommm sanaaa abiii
T
ttekniker ⭐ 19y
Başlıkta ki konuya devam

Gerçekten şaka olmalı;

- 3000 olan Server lerin kapasitelerini 3500 yaptılar, bütün eski serverler şu an 3500 oldu
- Herkes bot yok diye ağlıyor ama bütün serverler dolu olmakla birlikte + lar var (premium)

--- server kapasiteleri arttı, bot yok ve serverlerde hiç boş yer yok
Gerçekten şaka gibi Laughing
3
3nToX ⭐ 19y

puff beni oyundan attı simdi update hata sı veriyo :S arakdasa sordum oyunda oynuyorum diyo

imzana koptum

ttnet küfür pahabiçilemez Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
M
Misproject ⭐ 19y
çok cins bişi bu ttnet yha bazı siteler açılıyo bazıları açılmıyo kırcam şimdi pc yi.google geliyo siteyi yazıyorum siteler geliyo tıklıyorum sayfa görüntülenemiyor dio her site de böle yapıyor arada sırada giriyo delircem yha oyunda açılmıyo
B
BeBeT0 ⭐ 19y

Başlıkta ki konuya devam

Gerçekten şaka olmalı;

- 3000 olan Server lerin kapasitelerini 3500 yaptılar, bütün eski serverler şu an 3500 oldu
- Herkes bot yok diye ağlıyor ama bütün serverler dolu olmakla birlikte + lar var (premium)

--- server kapasiteleri arttı, bot yok ve serverlerde hiç boş yer yok
Gerçekten şaka gibi Laughing

Serverlerin Kapasitesi 4500 Olursa Eyer Yada 4000 Olursa Oyunu Bırakıcam ayrıca Joymax Para Göz Oldu Premium Almak Şart Yoksa Serverlere Girilmiyor.
_
_TeZcAn_ ⭐ 19y
iyiki bi girdik oyuna yani işe bakyav

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: