Icerige atla
Extraloob

Sahtekarlıgın Bu Kadarıda Olmaz

· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme
D
DostDeli OP ⭐ 19y
viewtopic.php?f=175&t=128229 Linkte Verilen Konudaki Char Tamamıyla 1 LwL den itibaren Sahsımca Kasılmıs Olup Hic Bir Takasta Bulunulmamıstır

Ve Hicbir Hack Yememiştir Allaha Sükür

Sahsı Gecen Dolandırıcı Charı Kendisinin Gibi Satısa Sunup El Altından Silk Gold Char Kazanmaya Calısıyor Msn Eklememe Ragmen Kabul Etmedi Edemezde Cünkü Kimse Asıl Char Sahibinin Kendisine Ulasmak İstemez

Sahıstan istediğim Telefon Numarası Ve Adrestir Eğer Konuyu Acan Sahıs Kendine Ait Oldugunu Savunuyorsa Ve Char Benim Diyorsa Ciddi Olarak Adres Bilgilerini Versin Cumhuriyet Başşavcılıgına Gidecegim Gerekli İşlemleri Yapacagım

Ayrıca Hicbir Zaman Forumda Veya Normalde q Harfi Kullanmam Ayrıca Muck Gibi Kelime Yerine Öptüm Derim Onuda Telefonda O Kadar

Elimde Bircok Acıgı Var Sahsı Bekliyorum Bakalım Ne Olacak Dikkatimi Ceken Yazı Sekilledir

Beni Diğer Forumlarda DostDeli Olarak Bulabilirsiniz Ve Bir Forumda da _HooLiGaN_ Olarak Sahsımı Arastırın Eğer Yanlıs Bir Kişiliğe Sahipsem Konuyu Öyle Siliniz...

Eğer Sahsım Normalse Kimseye Zararım Vs Olmamıssa Mümkünse Konuma Dokunmayın

Ayrıca Güven İcin Extraloob Okandan 1Ay Sonra Ödemeli Alışverişim Olmustu Zamanında Konuyu Extaloob Okanın Görmesini İstiyorum

Teşekkürler
16 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
Charın senin olduğuna dair belge getir SS leri koy gereken yapılır.

ancak gidipte diğer topicte küfür basarsan bendende banı yersin. Bir daha öyle küfür ettiğini göreyim 30 dakika değil süresiz banlarım seni..
D
DostDeli OP ⭐ 19y
Tamam Müsait Bir Vakitte Chara Girip ExtraLoob Pagira Diyecem Tamammı 😄
W
Tamam Müsait Bir Vakitte Chara Girip ExtraLoob Pagira Diyecem Tamammı :D

Bir dahaki sefere gir karaktere ne diyosan de ss'ni çek sonra konu aç 👍 .
D
deli50 ⭐ 18y
KARDEŞ CUMHURİYET BAŞSAVCILIGINA BULUNMAN yanlıştır bu konuyu adam ca oturup tartısman lazım baktın olmadı gm ye başvur
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
nedir sorun bakalım ?
S
Sehnsucht ⭐ 18y
KARDEŞ CUMHURİYET BAŞSAVCILIGINA BULUNMAN yanlıştır bu konuyu adam ca oturup tartısman lazım baktın olmadı gm ye başvur

O adam sen misin acaba? 😎
B
By_DaDaS ⭐ 17y

Gm'yemi Basvursun güldürme onca mesaja bakmıyorlar sende gm ye basvur diyosun zuuahahh
J
Junkie * ⭐ 18y
kaliteli charda başa bela arkadaş 😜
B
BilginDost ⭐ 17y
Merhaba Arkadaslar Suanda Forumda başkası tarafından Satısa Cıkartılan Saturnde Minik Adlı Charın Gercek Sahibi Benim Ve Kimse Charı Benden Başka Satısa Cıkaramaz Ve Zaten Hayatımda Kolay Kolay Takas Etmem Satarım Alırım O Kadar

Prada Su DostDeli deki Banı Kaldır Bakalım Sen Sen Ol Hicbir Zaman Uyene Küfür Etme Küfür Eden Her Zaman Kaybedendir Kocum.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
M
muazsel ⭐ 19y
Merhaba Arkadaslar Suanda Forumda başkası tarafından Satısa Cıkartılan Saturnde Minik Adlı Charın Gercek Sahibi Benim Ve Kimse Charı Benden Başka Satısa Cıkaramaz Ve Zaten Hayatımda Kolay Kolay Takas Etmem Satarım Alırım O Kadar

Prada Su DostDeli deki Banı Kaldır Bakalım Sen Sen Ol Hicbir Zaman Uyene Küfür Etme Küfür Eden Her Zaman Kaybedendir Kocum.

Prada Dostdeli yi herkes tanır en azından silkroad oyunu için siteleri gezenler.özellikle donanımhaber den.Süleyman hakkını aradı sen banladın.Zaten bugünlerde extraloob sitesi her zamankinden çok kötüleniyor kendinize çeki düzen verin.
B
BilginDost ⭐ 17y
Dogru Söyleyeni 9 Köyden Kovarlarmıs 🍺
P
Prada ⭐ 19y
O ban kalkmayacak. Sen topiclerde küfür etmeye devam ettiğin sürece hergün banlarım seni. Vaktim çok.

Insan hakkını küfür ederek ararsa benim gözümde kafadan haksızdır. Gidin biraz terbiye öğrenin , kitap okuyun , tiyatroya gidin bunlar sizin ufkunuzu genişletecek şeyler.

Öyle koçum moçum gibi mahalle ağzı terimleriyle konuşarak inan rezil oluyorsun.Biraz geliştir kendini basit insan olduğun sürece bir yerlere varamazsın inan umrumdada değilsin.
B
BilginDost ⭐ 17y
Prada Ben Okanı Bilirim Seni Değil Okana da Farklı Siteden Pm Atacagım Konuyu Bilgilendirdim Ama Sen Yat Kalk Dua Et Küfür Ettiğin Anda Banladın Uyeliğimi Yoksa O Resimi Gözüne Sokardım

Bak Dolandırıcı Olan Adam Sitede Duruyor Küfür Etmediğim Halde Sen Ettin Ve Ettiğin Sözleri İade Ediyorum Bilki Yüz Yüze Nasıl Davranırdın Merak Ediyorum Her Neyse

Bir Daha Bu Siteye Gelmem Dolandırı Olan Ayakta Duruyor Normal Olan Adam Banlanıyor Way Senin Adaletine ....
D
Dogru Söyleyeni 9 Köyden Kovarlarmıs 🍺

kardeş o çar seninmi bilmiyorum ama konuşmalarına bakılırsaki senin bu dediğine +1905 demeden geçemiyeceğim 👍
I
Prada Ben Okanı Bilirim Seni Değil Okana da Farklı Siteden Pm Atacagım Konuyu Bilgilendirdim Ama Sen Yat Kalk Dua Et Küfür Ettiğin Anda Banladın Uyeliğimi Yoksa O Resimi Gözüne Sokardım

Bak Dolandırıcı Olan Adam Sitede Duruyor Küfür Etmediğim Halde Sen Ettin Ve Ettiğin Sözleri İade Ediyorum Bilki Yüz Yüze Nasıl Davranırdın Merak Ediyorum Her Neyse

Bir Daha Bu Siteye Gelmem Dolandırı Olan Ayakta Duruyor Normal Olan Adam Banlanıyor Way Senin Adaletine ....

Hakkını küfür ile aramaya devam edersen .... 👋

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: