Tık
Yaşlı amcaları,teyzeleri anladık.Gençler bile bilemiyor ! YAZIKLAR OLSUN !
Oha,Yuhh Bu kadarıda olmaz yazıkk !
· 21 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Star Tv yapıyorsa bu haberi kesinlikle inanmayınız.
Amaç tamamen belli. 😉
Amaç tamamen belli. 😉
Amaç tamamen belli. ;)
Amaç Nedir ?
Amaç tamamen belli. ;)
Amaç Nedir ?
Anlayan anlar.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Amaç tamamen belli. ;)
Amaç Nedir ?
Anlayan anlar.
anlatırsan anlarım
Amaç tamamen belli. ;)
Sana katılmıyor değilim.
Fake olduğu çok belli.
Fake olduğu çok belli.
fake değil ama 200 kişiyle konuşmuşsa aradan 10 bilemeyeni çıkartıyolar hem rezil ediyolar. Hemde bakın bakın nasılda bizi köleleştirip, beyinlerimizi yıkıyıp bağımsızlığımızı elimizden alacak diye bas bas bağırıyolar.
yaşasın kılıçdaroğlu ve yandaşları nese:
Fake olduğu çok belli.
fake değil ama 200 kişiyle konuşmuşsa aradan 10 bilemeyeni çıkartıyolar hem rezil ediyolar. Hemde bakın bakın nasılda bizi köleleştirip, beyinlerimizi yıkıyıp bağımsızlığımızı elimizden alacak diye bas bas bağırıyolar.
Kılıçdaroğlu'nun konuyla alakası yok.Halkımız gerçekten bilmiyor. Eminim ki 200 kişiden 10 kişi değil.
S
Sacrifices
⭐ 16y
siyaseti buraya taşımayalım lütfen 👍
Yazık...
sevmiyorum böyle haberleriii..... 2 -3 kişi için bütün milleti öne sürmek....
Fake olduğu çok belli.
Kılıçdaroğlu'nun konuyla alakası yok.Halkımız gerçekten bilmiyor. Eminim ki 200 kişiden 10 kişi değil.
Star tv nin her haberi öyle halkı salak gibi gösteriyor, nedeninide birilerine bağlıyor herneyse herkese iyi geceler.
@T0XIC
+1 haklısın hatta benim kuzenim Tunceli Ovacıkta şehit düşmüştü yaklaşık 3-4 ay önce Şehit Er İbrahim İşcan Öz ve Öz kuzenimdir kendisi
ve star haber bu haberi yayınlerken herşeyi doğruca gösteriyor şehit düştüğünü falan bilgilerini geçiyor kamera kayıtlarını gösteriyor ondan
sonra bi bakıyorum olay taa kck vs. şeylerle bastırılıyor gidip siyasete bağlamışlar kardeşimin haberini ☕
+1 haklısın hatta benim kuzenim Tunceli Ovacıkta şehit düşmüştü yaklaşık 3-4 ay önce Şehit Er İbrahim İşcan Öz ve Öz kuzenimdir kendisi
ve star haber bu haberi yayınlerken herşeyi doğruca gösteriyor şehit düştüğünü falan bilgilerini geçiyor kamera kayıtlarını gösteriyor ondan
sonra bi bakıyorum olay taa kck vs. şeylerle bastırılıyor gidip siyasete bağlamışlar kardeşimin haberini ☕
Böyle insanların sayısı ne yazık ki hiçte azımsanmayacak seviyede. Ne kadar ileri gidebiliriz ki. Eğitim şart.
[ek #12654]
Amaç tamamen belli. ;)
+1907
adam fatih sultan mehmet diyor ve fakeyim diye bağırıyor
eskiler bilir
İnanmayan arkadaşlar sokağa çıkıp sorsun bakalım 100 kişiye gerçekten haber fakemiymiş.
istiklal marşımızın adını bilmeyen 10 kişi çıkmaz düzceden.istanbul'da durum farklı tabi
eskiler bilir
Amaç tamamen belli. ;)
Aynen katılıyorum. 👍
Video açılınca uğur dündarı görür görmez kapattım bende.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap