Arkadaşlar merhaba ; sabah mailto:[email protected] adresinden bana zszc oynayan varmı diye birşey yazıldı hiçde tanımıyorum bu msn falan dedim kimsin dedi sen kimsin falan 😜 dedim tanımadığın kişileri neden ekliyorsun falan işte öyle konuştuk tabi anladım fake olduğunu aklı sıra ben yicek 😜 zaten pembeyle yazıyorsa birde sro oynuyorsa %90 fakedir 😆 . Neyse fakesin falan yazdım birşey demedi ve 3 dk sonra falan çevrimdışı oldu ondan sonra şöyle bir msn ekledi mailto:[email protected] yüzümde bir gülümseme oldu 😜 ve sonra sildim hemen beni en çok güldüren ise arkadaşın nickiydi TAKAS ÜCRETİ 15TL . SİTE MANAGER ALIMI BAŞLAMIŞTIR . 😆 makara:
Neyse beyler böyle kişilere kanmayınız EXTRALOOB.COM ARACILIK SADECE SİTE ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞİR BU İŞLER İÇİN FARKLI FARKLI MSN ADRESLERİMİZ YOKTUR EXTRALOOB ARACILIK İÇİN MSN KULLANMAZ...! Artık böylelerine inanmayınız neyse beni dinlediğiniz için teşekkür ederim . :kalp:
makara: makara: makara: makara:

Neyse beyler böyle kişilere kanmayınız EXTRALOOB.COM ARACILIK SADECE SİTE ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞİR BU İŞLER İÇİN FARKLI FARKLI MSN ADRESLERİMİZ YOKTUR EXTRALOOB ARACILIK İÇİN MSN KULLANMAZ...! Artık böylelerine inanmayınız neyse beni dinlediğiniz için teşekkür ederim . :kalp:
makara: makara: makara: makara: