Icerige atla
Extraloob

Sahtekar'lara İnanmayınız..!

· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme
R
Rochas OP ⭐ 16y
Arkadaşlar merhaba ; sabah mailto:[email protected] adresinden bana zszc oynayan varmı diye birşey yazıldı hiçde tanımıyorum bu msn falan dedim kimsin dedi sen kimsin falan 😜 dedim tanımadığın kişileri neden ekliyorsun falan işte öyle konuştuk tabi anladım fake olduğunu aklı sıra ben yicek 😜 zaten pembeyle yazıyorsa birde sro oynuyorsa %90 fakedir 😆 . Neyse fakesin falan yazdım birşey demedi ve 3 dk sonra falan çevrimdışı oldu ondan sonra şöyle bir msn ekledi mailto:[email protected] yüzümde bir gülümseme oldu 😜 ve sonra sildim hemen beni en çok güldüren ise arkadaşın nickiydi TAKAS ÜCRETİ 15TL . SİTE MANAGER ALIMI BAŞLAMIŞTIR . 😆 makara:
Neyse beyler böyle kişilere kanmayınız EXTRALOOB.COM ARACILIK SADECE SİTE ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞİR BU İŞLER İÇİN FARKLI FARKLI MSN ADRESLERİMİZ YOKTUR EXTRALOOB ARACILIK İÇİN MSN KULLANMAZ...! Artık böylelerine inanmayınız neyse beni dinlediğiniz için teşekkür ederim . :kalp
:

makara: makara: makara: makara:
18 Yanıt
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Facebook gariplikleri gibi bizde extraloob gariplikleri diye açsak mı ya bunları tescilleriz böyle makara: 😁
[ek #12654]
A
Absence ⭐ 19y
menicdır alıyor adam
X
Xanthos ⭐ 19y
bu site manager parayla mı alınıyo? kaç para acaba bi tane de bizim eve bulaşık yıkamaya lazım 🙄
W
Whisk ⭐ 16y
Msn adresine bak ya 😆 extraloob-okan makara: Ne aptal insanlar var ya 🙏
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Msn adresine bak ya 😆 extraloob-okan makara: Ne aptal insanlar var ya 🙏

Kaç kişinin charını çalmışlardır ama.. Hotmaile şikayet edip kapattırmak lazım. ip'sini de öğrenmek lazım 🎅
C
Cobalt ⭐ 18y
Reklamın iyisi kötüsü olmaz, bırakın adam tanıtsın siteyi summer6:
B
Belarj ⭐ 17y
menicdır alıyor adam

millet D.MOD olamıyor o manager alıyor 😁
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
menicdır alıyor adam

makara: 👍
EXL | SRO | İŞKOLİK
E
Extrowe ⭐ 16y
seren_zeren_78 benide eklemişti silkroadmasterken dedi konumu niye kapattın dedim yetki yok kardeşim ne kapatması.Baktım diyor ben çok pis hackerim stallıma giren soyuluyor sw'da he he öyle dedim delete makara: makara:
E
Extrowe ⭐ 16y
menicdır alıyor adam

makara: 👍

Yeni gördüm onuda direk manager alıyor 😆
D
DogukaaN ⭐ 18y
Sahtekar o kişinin ismi mi?
R
Rochas OP ⭐ 16y
Yok kişiliği 😉
D
DogukaaN ⭐ 18y
Yok kişiliği ;)

Kesme işareti koymuşsun da ;D
R
Rochas OP ⭐ 16y
çoğul'u anlamanız için.
T
TheCunninG ⭐ 19y
ip.. Çok xD
C
Extraloob yönetimi asla msn kullanmamaktadır.!
J
JetHomme ⭐ 19y
İlla üstteki logonun yanına yazdırıcaklar Extraloob yönetimi asla msn kullanmamaktadır.! diye. 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: