Icerige atla
Extraloob

Sagopa Kajmer & Kolera - Bir Dizi İz / Bendeki Sen

· 26 Yanıt · 3.0K görüntüleme
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Sagopa Kajmer & Kolera' nın '' Bir Dizi İz '' albümünün Nokia ile anlaşmalı olarak albümden erken olarak dinleyicilere sunulan

Bendeki Sen ;

[facebook]/cfs-ak-ash2/32779/982/1133602275557_45138.mp4[/facebook]
26 Yanıt
S
SilentLord ⭐ 17y
hastasıyım bu adamın..
Hemen dinliyorum 😊
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Dinleyenler yorum yapabilirmi ?
J
JawBreaker ⭐ 18y
Şu anda bana 1 saat uzakta konser veriyor, önceden haberim olsaydı gidecektim. makara: daral:
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Şu anda bana 1 saat uzakta konser veriyor, önceden haberim olsaydı gidecektim. makara: daral:

Ah senin yerinde olacaktım. daral:
J
Josephine ⭐ 17y
Sago yeni albüm mü çıkardı?
Sürahi'den sonra?
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Sürahi'den sonra?

5 Haziranda çıkacak albüm fakat bu nokia ile anlaşmalı bir şarkı olduğundan daha erken çıktı 5 haziranda çıkacak albümün adı Bir Dizi İz 👍
J
Josephine ⭐ 17y
Sürahi'den sonra?

5 Haziranda çıkacak albüm fakat bu nokia ile anlaşmalı bir şarkı olduğundan daha erken çıktı 5 haziranda çıkacak albümün adı Bir Dizi İz 👍

Çok teşekkürler ❤️
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Sürahi'den sonra?

Çok teşekkürler ❤️

Önemli değil. ❤️
K
KissBerry ⭐ 17y
Sabırsızlıkla tekrar konserini bekliyorum İstanbul'da bakalım yakınlarda bi konseri gözükmüyor ama bekliyeceğiz 😎
B
Belarj ⭐ 17y
bi insanın bütün şarkıları güzel olabilir mi ya 😆

Ps: Sagopa Kajmer 🙏
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Sabırsızlıkla tekrar konserini bekliyorum İstanbul'da bakalım yakınlarda bi konseri gözükmüyor ama bekliyeceğiz 8)

Yeni albümden sonra kesinlikle Türkiye turu yapacaktır ve başta İstanbul , Kocaeli ve Bursa olacaktır eminim. 👍
S
Schweppes OP ⭐ 17y
bi insanın bütün şarkıları güzel olabilir mi ya 😆

Ps: Sagopa Kajmer 🙏

Üstad ... 🍺
E
EliteTurk ⭐ 18y
Sagopanın sözleri milyonların yüreğini parçalar,parçalananlar farkına varmaz müziğin ritmine ayak uydurur. cool2:
S
shneZee ⭐ 18y
Dün akşam konserdeydim,ama eski tat yokdu sanki ya 🙄
T
TanFlex ⭐ 16y
Saqonun yaptıı şarkılar her zmn mükemmeLdir
C
Crisis ⭐ 19y
19 mayısta fethiyede ceza vardı.3-5 tane saf ön tarafa gecmis elini sallıyodu sadece ahahah 😁

ps:Keske Sago gelseydi :'(
S
Schweppes OP ⭐ 17y
19 mayısta fethiyede ceza vardı.3-5 tane saf ön tarafa gecmis elini sallıyodu sadece ahahah 😁

Bro kıyaslamasını bile yapma ya. 😁
C
Crisis ⭐ 19y

Bro kıyaslamasını bile yapma ya. 😁

kıyaslama yapmıyorum,cezayı sevmiyorumki neyini kıyaslayım 😁 aldı eline mikrofonu mamamamama mimimimimi sallayıp duruyodu.Unuttugu yerde araya kafadan bisi koyuyo uydurmaya devam makara: makara:
J
JawBreaker ⭐ 18y
Olsun Ceza'da iyidir. 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: