Arkadaslar wizard/cleric charim var full int 74 Lvl 2 hafta icerisinde mbot ile bota koyacagim pre plusdaki ticket saatinde ise taxiye girecegm. Sizce robemi light armormu giymeliyim kosma olarak surekli %50-100 alacagim.
Light armorun +lari ve -leri
Robenin +lari ve -leri nedir ?
Simdiden tesekkurler
Sadece 1 Tik
· 7 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Konu yanlış yerde yeri Burası
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
T
Tony Montana
⭐ 18y
Konu yanlış yerde yeri Burası
😘
Ben Robe'yi yakıştırıyorum şahsen ama kasarken LA giymen Phy Defans olarak sana geri dönecektir. Bana göre iki setide elinin altında bulundur, kasarken LA, PVP ve FW'lerde Robe giyersin 🍿
Tesekkur ederim arkadaslar 74 Lv charimin seti npc 4400 hp var bu yetniyor fb set sartmi ?
Bence Wizard Karakter İçin Herzaman Setini Ayakta Tutmalısın 4400 Az Bir HP Elle Kasılmak İçin.Bana Sorarsan Robe Set Uygundur Çünkü Light Armor Birazdaha Dayanıklıdır Fakat Mag.Attack Azaltır Wizard Uzak Dövüşcüdür Robe Olursa Gelene Kadar Halleder. Bana Sorarsan Silahını En Az +5 FB Yapman Gerekirki Yatmayasın Ve Kesinlikle Robe Giy Ona Blueli Bir Robe Set Bul...Birde Unutmadan..Karakter 74 Level Bence Taxi'de Kasılmaya Devam Etmeli Çünkü 85 Den Sonra Mecbur Kendin Kasacaksın Ozaman Çara Robe Set Düz ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap