mahkemeye vermiş bulunmaktayım burdan alınan bir program neticesinde 2 yıllık çarım soyuldu beni tanıcaksınız beyler ben kimim asla bir bardak su içmem
SAÇMALAMIORUM BENİM YAŞIM 32 OLMUŞ SİZİ AVUKATIM ARAC
· 10 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
R
Rahatsizim
⭐ 19y
hmm 32.. 33'e ne zaman giriyorsun? Rolling Eyes
allah allah.. napalım biz diyoruz mod.lar onaylamadan dosya indirmeyin diye..
allah allah.. napalım biz diyoruz mod.lar onaylamadan dosya indirmeyin diye..
geçmiş olsun
burada bulunan çoğu programı kullandım benim charıma neden bişey olmadı acaba Rolling Eyes
burada bulunan çoğu programı kullandım benim charıma neden bişey olmadı acaba Rolling Eyes
Anca gıdersın
_
__TILSIM__
⭐ 19y
sende burdan alamsaydın huhuhuhu :?!!! doğum günün kutlu olsun ßeyler botu getirin plzz:D detective
Mr. Green Mr. Green
7 yasında bır cocugun bıze yaptıgı bır saka onemlı deıl Very Happy
R
Rahatsizim
⭐ 19y
neyse uzatmanın manası yok.
kilit.
kilit.
konu nedir nasıl gitti char bu tür sıçlamalar la hiç bir yere varamassın Exclamation
Bu ne saçmalıktır böyle yahu !!!
Siteye üye oldugunda forum kurallarını okumadan işaretledigin besbelli
Dava felan acarsan bizim sabit olan bir kuralımız vardır o kural sayesinde sen suclu duruma düşeceksindir!
Biz bas bas bağırıyoruz kontrol edilmemiş dosyaları indirmeyin indirirseniz böyle olur diyoruz ama siz bizi anlamak istemiyorsanız bizim başka yapacak birşeyimiz yok ....
Siteye üye oldugunda forum kurallarını okumadan işaretledigin besbelli
Dava felan acarsan bizim sabit olan bir kuralımız vardır o kural sayesinde sen suclu duruma düşeceksindir!
Biz bas bas bağırıyoruz kontrol edilmemiş dosyaları indirmeyin indirirseniz böyle olur diyoruz ama siz bizi anlamak istemiyorsanız bizim başka yapacak birşeyimiz yok ....
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap