http://rapidshare.com/files/155279564/Package.rar.html
biri şu kodları bnm için dll haline çevirsin anlayan biri lütfen ya başım ağırdı yardım edin yapamıom ben biri bnm için yapsınn :?
Sabahtan beri çalışıorum kafam şişti yardım edin
· 6 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
R
Roland Deschain
⭐ 19y
hangi dil ile çalıştığını yazarsan eminim daha çabuk yardım alırsın. 😊
c++ yardım edin lütfen
siz fazla yardım etmediniz ama o günden beri gece gündüz yemeden içmeden c++ çalıştım ve sonunda projede yüzlerce hata olduğunu anladım 😄 ve kendi başıma yenisini yazmaya karar verdim şuan da beta olanlarını yazıorum ve fazla uızun süreli olmasada işimi görüor tamamlandıktan sonra çok daha güzel olacak sizin bana yardım etmemeniz hayatıma yeni bi pencere açtı c++ kodlarla pc yi yönetmek yada bir program yazıp bitirmek ve işe yaradığını görmek hiç bir şeye benzemior çok sevindirici mutlu edici zevk verici bişi bilen bilir 😄
Yardım etmeyen herkeze teşekkürler 😁
senin adına sevindim kardeş darısı bilmeyenlerin başına 😊
siz fazla yardım etmediniz ama o günden beri gece gündüz yemeden içmeden c++ çalıştım ve sonunda projede yüzlerce hata olduğunu anladım 😄 ve kendi başıma yenisini yazmaya karar verdim şuan da beta olanlarını yazıorum ve fazla uızun süreli olmasada işimi görüor tamamlandıktan sonra çok daha güzel olacak sizin bana yardım etmemeniz hayatıma yeni bi pencere açtı c++ kodlarla pc yi yönetmek yada bir program yazıp bitirmek ve işe yaradığını görmek hiç bir şeye benzemior çok sevindirici mutlu edici zevk verici bişi bilen bilir 😄
Ne Güzel Araştırma Duyun Var Ne Mutlu Foruma Sana Yardım Etmemiş ki , Bundan Ders Çıkardın 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap