S.A SBOT ALACAM BENİM PARAYI YOLLADIMI NASIL ANLAYACAKSINIZ GÖNDERENE KENDİ ADIMIMI YAZAYIM ÜYELİK ADIMIMI BEN GÖNDERENE CEPTL FONUMU ÜYELİK ADIMI ADIMI SOY ADIMI YAZAR YOLLARIM PARAYI 17 TL GEÇİYORUZ PTT DEN BOTU NEZAMAN ALABİLİRİM
S.A SBOT ALACAM
· 9 Replies · 1.3K views 0 reading
9 Replies
Lütfen BASLIĞI Kücültürmusunuz.
J
JawBreaker
⭐ 18y
S.A SBOT ALACAM BENİM PARAYI YOLLADIMI NASIL ANLAYACAKSINIZ GÖNDERENE KENDİ ADIMIMI YAZAYIM ÜYELİK ADIMIMI BEN GÖNDERENE CEPTL FONUMU ÜYELİK ADIMI ADIMI SOY ADIMI YAZAR YOLLARIM PARAYI 17 TL GEÇİYORUZ PTT DEN BOTU NEZAMAN ALABİLİRİM
New custormer üyeliklere satışlar kapalı,old custormer üyeliklere satış açık.
viewtopic.php?f=567&t=98246
Başlığı yardımcı olucaktır.
+
Caps lock'u kapat.
+
Lütfen BASLIĞI Kücültürmusunuz.
sen gerekli bilgileri eksiksiz tamamla yolla okan abiye o sana soracaktır o soruları eksiksiz tamamla botunu alır hemen fakat önceden bot yüklenmiş bir hesabın olması lazım.
BOT YÜKLENMİŞ BİR HESABIM YOK BEN PARAYI YATIRDIM YENİ BİR HESAP ALACAM SİZDEN BANKAYA OKAN ÇELEBİ ADINA 16 TL YATIRDIM GÖNDEREN MEHMET ALİ KARASAKIZ (MKSOFT)
J
joLLy jaRin
⭐ 17y
20 post ' ulaştığın zaman extraloob gerekli bilgileri göndermen yeterli olucaktır.
BOT YÜKLENMİŞ BİR HESABIM YOK BEN PARAYI YATIRDIM YENİ BİR HESAP ALACAM SİZDEN BANKAYA OKAN ÇELEBİ ADINA 16 TL YATIRDIM GÖNDEREN MEHMET ALİ KARASAKIZ (MKSOFT)
bot yüklenmiş bi hesabın yoksa boşuna para yatırmışşsın sbot şu an için eskiden bot yüklenmemiş hesaplara bot yüklemiyo bence o paraya başka bişe al mesela isro bot
J
JawBreaker
⭐ 18y
Başlık küçülcek mi artık? :?
J
JawBreaker
⭐ 18y
Arkadaş buraya bakcak gibi değil.
Kilit!
Kilit!
Log in to write a reply.
Log In