Icerige atla
Extraloob

S.a Ozür diLerim

· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
ArkadasLar ßu vip üyeLerinin Yaptıqı imza ßölümünü ßuLamadım Rica Etsem imza deiştirtCemde ??

Yukarıdaki Eski ... Asaqıdaki Yeni Sorum

Tc quiLdinin üye Renqini Deiştirseniz oLmazmı ßen ßütün istekLerimi ßu ßaslk altından yapcam :d ßundan sonra :d OqS. 😊 ... Cok qöz aLıo .. wALLa okunmuor adı iLLa tıkLıcan da
13 Yanıt
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
saoL T$k ettim istersen kiLit deLeted pLs..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kilite karşıyız, delete karşıyız hatalı açılan başlıklara karşıyız lütfen sitemizde takılırken bazı şeyleri ezberleyin pls mucX santam
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Nedenkine Very Happy ßuLamadım uqrastım uqrastım Very Happy ama SaoLS extraLoob Laughing popcorn ßide Sitenin Teması nie ßöLe dandrik oLdu ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
firefox kurmalısın sorunsuzca kullanman için Wink
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Nedenki ? ExpLorer caLıstırmıor mu ?
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Yaptım Tmmdir 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
site bir anlık sunucu kaynaklı hatalı sayfa gösterdiyse ie bunu gördüğü anda cache tutar başka bir browser kullanırsanız sorunsuzca gözükür burada amaç browser değiştirmeniz geçici bir süre için.
P
pfffffff ⭐ 19y
forewer ie popcorn
4

kilite karşıyız, delete karşıyız hatalı açılan başlıklara karşıyız lütfen sitemizde takılırken bazı şeyleri ezberleyin pls mucX santam

Give me Five Bro 😊 Arrow
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Tc quiLdinin üye Renqini Deiştirseniz oLmazmı ßen ßütün istekLerimi ßu ßaslk altından yapcam :d ßundan sonra :d OqS. 😊 ... Cok qöz aLıo .. wALLa okunmuor adı iLLa tıkLıcan da

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: