ArkadasLar ßu vip üyeLerinin Yaptıqı imza ßölümünü ßuLamadım Rica Etsem imza deiştirtCemde ??
Yukarıdaki Eski ... Asaqıdaki Yeni Sorum
Tc quiLdinin üye Renqini Deiştirseniz oLmazmı ßen ßütün istekLerimi ßu ßaslk altından yapcam :d ßundan sonra :d OqS. 😊 ... Cok qöz aLıo .. wALLa okunmuor adı iLLa tıkLıcan da
S.a Ozür diLerim
· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
http://extraloob.com/forums/viewforum.php?f=215
burayıda bi dene
burayıda bi dene
saoL T$k ettim istersen kiLit deLeted pLs..
kilite karşıyız, delete karşıyız hatalı açılan başlıklara karşıyız lütfen sitemizde takılırken bazı şeyleri ezberleyin pls mucX santam
Nedenkine Very Happy ßuLamadım uqrastım uqrastım Very Happy ama SaoLS extraLoob Laughing popcorn ßide Sitenin Teması nie ßöLe dandrik oLdu ?
firefox kurmalısın sorunsuzca kullanman için Wink
Nedenki ? ExpLorer caLıstırmıor mu ?
Yaptım Tmmdir 😊
site bir anlık sunucu kaynaklı hatalı sayfa gösterdiyse ie bunu gördüğü anda cache tutar başka bir browser kullanırsanız sorunsuzca gözükür burada amaç browser değiştirmeniz geçici bir süre için.
forewer ie popcorn
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
kilite karşıyız, delete karşıyız hatalı açılan başlıklara karşıyız lütfen sitemizde takılırken bazı şeyleri ezberleyin pls mucX santam
Give me Five Bro 😊 Arrow
Tc quiLdinin üye Renqini Deiştirseniz oLmazmı ßen ßütün istekLerimi ßu ßaslk altından yapcam :d ßundan sonra :d OqS. 😊 ... Cok qöz aLıo .. wALLa okunmuor adı iLLa tıkLıcan da
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap