Icerige atla
Extraloob

S.A Arkadaşlar Yardımcı Olabilirmisiniz?

· 11 Yanıt · 3.4K görüntüleme
R
Ratxzi OP ⭐ 13y
Arkadaşlar , eski silkroad oyuncusuyum. Eldoradoda playerdım. Bayağı değişmiş oyun. Tekrardan döneyim dedim oyuna. Char açtım . Glaive , Garment.. Hangi skiller bana lazım hangileri değil hangilerini açsam yardımcı olabilirmisiniz unutmuşum hepsini 😠 Şimdiden teşekkürler..
11 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Yeni gelen sistemle glavie chara 4 build açabiliyosun, heuksual fire cold light yapabilirsin. Sp yetmesi açısından Heuksual Fire yap önce, max lvl olduğunda diğerlerini açarsın.
R
Ratxzi OP ⭐ 13y
Yeni gelen sistemle glavie chara 4 build açabiliyosun, heuksual fire cold light yapabilirsin. Sp yetmesi açısından Heuksual Fire yap önce, max lvl olduğunda diğerlerini açarsın.

Kardeşim birde ben full str verıyorum yanlısmı verıyorum acaba? Ki bence doğru ama sorıyım dedim tekrardan.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Evet full str yap charı ve fire elyakma kullan. Silahın glavie olsun, setin garment veya protector olabilir.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
El yakma fire, full str pro set, Fire,Force,Heluksal,Cold oneririm bende 4 build acilirsa eger.
R
Ratxzi OP ⭐ 13y
Sağol kardeşim
R
Ratxzi OP ⭐ 13y
Biraz salakça skiill açtım ama gerçi daha yenı basladım kasmaya o yuzden ılerde sıkıntı olmaz.. Sağolun arkadaşlar.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
heluksal da acman gereken;
ilk sira gereksiz
ikinci siradan ilk skilli upla sadece
3-4-5 full acabilirsin,
6 gereksiz
7-8 full acarsin
R
Ratxzi OP ⭐ 13y
heluksal da acman gereken;
ilk sira gereksiz
ikinci siradan ilk skilli upla sadece
3-4-5 full acabilirsin,
6 gereksiz
7-8 full acarsin

onları sorucaktım bende zaten kardeşim + force diyorlar onlarda hangi grupları açayım tam ne işe yaradıklarını hatırlamıyorum malesef?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Force açma çünkü yeni gelen skill sistemiyle force açarsan fire cold ve light açamıyosun.
R
Ratxzi OP ⭐ 13y
Force açma çünkü yeni gelen skill sistemiyle force açarsan fire cold ve light açamıyosun.

ExtraLoob'un önerdiği glaive skilleri varmış. Baktım şu anda. Net bişey yok. 70'e kadar cold light fire heuk. Hepsini açmış. Sp yetişmez ona. Sp yetiştirsen lv kasamazsın 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: