Icerige atla
Extraloob

s bot ta bir ilginçlik

· 10 Replies · 1.1K views
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
s botla 9 karakter bırden kasıyorum blade olan karakterım npc de hornor bolumunu acıyor 😄 dıyerlerınde hıc bı sorun yok acaba blade oldugu ıcınmıdır dedım baska bı blade daha yaptım oda aynısını yapıyor ilginç ama client acıkken client i kapatınca normalll
10 Replies
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Anladığım kadarıyla client açıkken bunu yapıyor değil mi ? Oyun ayarlarını 1024 x 768 yapıcaksın sanırım.
P
ParduS_ ⭐ 19y
şurayı bi kontrol et;
sanırsam burayla ilgili
işaretliyse kaldır.

- Resim Silinmiş.
P
ParduS_ ⭐ 19y
veya tıkla botun use storage yerine honor itemsi tıklıyor olabilir.
K
Sbot bazen öyle şeyler yapıyor benimde storagedeki questi bölümüne tıklıyordu:D
Düzeldi sonra çok client açık olduğu için olabilir.Bot dosyalarını sil,tekrar yükleyip dene bakalım
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
arkadaslar dedıgım gıbı bakın blade olmayan karakterlerde sorun yok onlar da da aynı ayarlar yapılı bu sorun blade karakterde oluyor ılgınc olan bu
O
ooguz ⭐ 18y
Arkadaşım o Sorunun Sebebi Sen Bot Şehirdeyken Mouse 'ni Oynatırsan Yanlış Yerlere Tıklayabiliyor..
Örneğin Bankanın Honor İtem Bölümüne..
Örneğin Npc 'nin Quest Bölümüne Hiç Mouse'ni Oynatma ve Sort Storage ve Altındaki Bölümü Seç...
Senin Blade Olmanla Alakası Yoq
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
allah allah ben anlatamıyormuyum derdımı acaba bu karakterden baska 8 karekter daha kasıyorum onlarda neden yapmıyor ozaman mouse mı oynattıgım falanda yok 😄
R
rephles ⭐ 18y
bende oyle biliyorum ama maous oymatınca olur die.
🤔
H
HAKAN0 ⭐ 19y
abicim çözüm basit ctrl alt del yap görev yöneticisine gel sorun yaşadığın client sağ tıkla ekranı kapla de sorun çözülücektir bendede oluyor bazen

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: