Icerige atla
Extraloob

S-Bot Sorunlarım..

· 14 Replies · 2.1K views
U
unforgotten OP ⭐ 17y
Zerk için ayarlar yapılı olduğu halde hiçbir şekilde bot zerk'e basmıyor. ne kadar ilginçtir yahu.. ne yapmam lazım bilen var mı?
14 Replies
U
unforgotten OP ⭐ 17y
şimdi de oyunun içinde kendi kendine clientless'e geçiyor. sapıttı galiba bu bot?
E
E0N ⭐ 19y
Sbot Hangi versiyonunu kullanıyorsun.Eğer güncel versiyonunu kullanmıyorsan sorun çıkartabilir.
P
Platiny ⭐ 17y
clientless'a geçmesi herkesin başına geliyor bazen.bilgisayarinin çok kasmasından dolayı diye biliyorum
V
volkanka ⭐ 17y
Her sorun için konu açacaksanız*
Bu sorun botun yeni sürümünde meydana gelmeye başladı,düzelmesini beklemekten başka çareniz yok...
U
unforgotten OP ⭐ 17y
clientless'a geçmesi herkesin başına geliyor bazen.bilgisayarinin çok kasmasından dolayı diye biliyorum
yok ya sağlam pc, kasmıyor yani..

açtım ve yanıt aldım. ne oldu yani, ne zararı oldu şimdi? çok sivri dillisin.
H
Hyperion ⭐ 17y
yok ya sağlam pc, kasmıyor yani..

açtım ve yanıt aldım. ne oldu yani, ne zararı oldu şimdi? çok sivri dillisin.

Arkadaşım sanırım "her sorun için ayrı konu açın" demeye çalıştı... Bütün sorunlar tek topic te olunca daha az kişi çıkar cevaplayabilecek...

@Paladin
Brotha biraz yumuşak... 😘
U
unforgotten OP ⭐ 17y
Arkadaşım sanırım "her sorun için ayrı konu açın" demeye çalıştı... Bütün sorunlar tek topic te olunca daha az kişi çıkar cevaplayabilecek...
yok öyle demeye falan çalışmadı. ''her sorun için konu açacaksanız?'' ne anlarsın bundan sen? neyse uzatmaya gerek yok yeni sürümle düzeldi zaten.
V
volkanka ⭐ 17y
Ben demek istediğimi dolaylı olarak değil direkt olarak söylerim.
Her sorun için konu açmanıza gerek yok, zaten bu sorunun olduğu biliniyor yapılacak birşey olsa ayrı bir konuda anlatılır.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Sorun çözüldü.
Kilit. 😉 😘
H
Hyperion ⭐ 17y
😘
U
unforgotten OP ⭐ 17y
Her sorun için konu açmanıza gerek yok, zaten bu sorunun olduğu biliniyor yapılacak birşey olsa ayrı bir konuda anlatılır.

hahaha..
ne zararı var? nerde bu sorunlar konu linki falan alayım o zaman?
V
volkanka ⭐ 17y

hahaha..
ne zararı var? nerde bu sorunlar konu linki falan alayım o zaman?

viewtopic.php?f=567&t=99551
H
Hyperion ⭐ 17y
herkes kilidi açıp cevap yazmasın...
kilidi bir daha açan olursa 😈

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: