Icerige atla
Extraloob

s bot hakıında acil bilgi

· 8 Replies · 984 views
A
akay_06 OP ⭐ 17y
arkadaslar eski leptopum var s botta 2 car acsam (Pentium 1000 mhz 128 mb ram 32 mb ekran kartı :D) 2 carıda clientless modda calıstırsam karsıma ne gibi engeller cıkar carlar kasılırken zorlanırmı pc cok fazla ısınırmı ısınmasını nasıl engellerim acilen yardımcı olun arkadaslar
8 Replies
V
volkanka ⭐ 17y
tek çar açarsan öp başına koy...
S
Serj ⭐ 18y
tek sbotu kaldırırsa bile iyi o pc 😆
A
akay_06 OP ⭐ 17y
arkadaslar ben o pc ile sronun en dusuk ayarlarında clientle botsuz car kullandığımı biliyorum yapmayın bide clientlessde 2 carı kaldırma gibi bir problem acarsa yanarım ben eminsiniz demi bot almadan once bi sorum ilk defa s bot kullanacamda
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Önce ilk chara girersin clientles yaparsın .. Sonrasında baktın iyi gibi pc 2. denersin clientless yaparsın olmadı yapacak pek bişey yok yeni leptop veya pc almandan başka ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
A
akay_06 OP ⭐ 17y
inşallah calıstırı yoka masaustunde acmam gerekecek oda elektirk faturasını coooook fazla kabartacaktır
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
bir bilgisayar 7 / 24 açık kalsa ayda max 20 - 25 TL elektrik faturasına yansıtır.
EXL | SRO | İŞKOLİK
P
Prada ⭐ 19y
oyuna açarken problem yaşamıyorsan clientless olarak 10 tane bile kaldırır sbot ile. Sbot çok fazla bi sistem gereksinimi istemiyor.. Dediğim gibi clientless olursa 😎

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: