scripte sorun yok defalarca kaydettim.kendi elimle götürdüm kasma yerine scripti kaydettim.kasmya bşlamıyor şehre gitmeye başlıyor.scrool çekip şehre gönderiorum.atçıya gelince kendi scrool çekior.sbot bölümünde sorunlar ve çözümler bölümünde vardı bu.orda anlatıldığı gibi yaptım hiç bi fark yok
S-BOT CRACK 1.198 [11 HAZİRAN |ÇALIŞMIYOR|]
· 470 Yanıt · 59K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 23 / 24
Yanıtlar
bende dc sorunu var sadece bi kere deniyebiliyorum
şu dc yememe olayını anlatırmısınız?
S
SoulDealeR
⭐ 17y
Guvenilir midir ?? char hacklenmez umarm :S
bende dc sorunu var sadece bi kere deniyebiliyorum
Şuanda çalışan Sbot Loader yok o yüzden dc yeme sorununa bir çözüm bulamayız .
Güvenilirdir ne yönden dersen trojan, keylogger gibi virüsler yoktur .
Ancak char banlanırmı dersen her botta bu aynıdır banlanabilir.
Silk yüklersen banlanma riski azalır . 😉
bende alış verişini herşeyini yapıyor.atçıya geliyor at alıp biniyor sonra scrool çekior bunu tekrarlayıp duruo ayarlarıda doğru
Kardeşim kesinlikle Training Place ayarlarında sorun vardır .
Sitemizde bulunan hazır scriptleri kullanabilirsin .
İstersen senin için bulabilirim .
scripte sorun yok defalarca kaydettim.kendi elimle götürdüm kasma yerine scripti kaydettim.kasmya bşlamıyor şehre gitmeye başlıyor.scrool çekip şehre gönderiorum.atçıya gelince kendi scrool çekior.sbot bölümünde sorunlar ve çözümler bölümünde vardı bu.orda anlatıldığı gibi yaptım hiç bi fark yok
bende alış verişini herşeyini yapıyor.atçıya geliyor at alıp biniyor sonra scrool çekior bunu tekrarlayıp duruo ayarlarıda doğru
Kardeşim kesinlikle Training Place ayarlarında sorun vardır .
Sitemizde bulunan hazır scriptleri kullanabilirsin .
İstersen senin için bulabilirim .scripte sorun yok defalarca kaydettim.kendi elimle götürdüm kasma yerine scripti kaydettim.kasmya bşlamıyor şehre gitmeye başlıyor.scrool çekip şehre gönderiorum.atçıya gelince kendi scrool çekior.sbot bölümünde sorunlar ve çözümler bölümünde vardı bu.orda anlatıldığı gibi yaptım hiç bi fark yok
Bütün önerilerimizi yaptıysan daha yapıcak birşey yok gibi geliyo bana .
D
DemoCrituS
⭐ 17y
Şuanki Sbot Crackte Clientless sorunsuz çalışıyormu?
Şuanki Sbot Crackte Clientless sorunsuz çalışıyormu?
Evet şuanda sorunsuz halde çalışıyor .
Tek sorun Loader çalışmıyor .
Ps : Bundan sonra bu topicle ben ilgilenmiyicem .
Konu sahibi veya yetkili moderatörler ilgilensin .
Ben bu topici 15 Günlüğüne takipi kesiyorum .
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler . 👋
Güvenilirdir ne yönden dersen trojan, keylogger gibi virüsler yoktur .
Ancak char banlanırmı dersen her botta bu aynıdır banlanabilir.
Silk yüklersen banlanma riski azalır . ;)
save settings e tıklayın.
B
bilalvonal
⭐ 17y
Ben ındırdım kurucam attım sro klasorunun ıcıne herseyı yaptım :S ındırdıqım sbot klasorunun ıcındekı serwer programını kurucam kurmuo yardım edermısınız acaba ...
S
soyunaisyan
⭐ 17y
89+8 🤘
S
soyunaisyan
⭐ 17y
888888888888 👍 🍿
D
devilturks
⭐ 17y
Cok GuzeL olmuS:)Beer Beer
edit
legend 4 plus geldiğinde crack bitecekmi devamı gelirmi? 😊 birde bu loader sorunu çözülürmü. loaderlı olduğunda her hafta update yaptılar, loader özelliği gitti 3 haftadır update yok 😊 planlı birşeymi bu
waooaoaooaw xD
O
Original Man
⭐ 18y
ya hardmod listeneri calıstırıorum hic no disconnect seyi gelmiyo onu nasıl yapıcaz.
BeyLer Bi BakarmısınıZ. Sbot Crackda Benim Bütün Charlarımda calısıyor ama 1 dk 2 dk sonra duruyor
Attackı kesıLiyor. Ancak Ben Skill Kullanırsam Devam Ediyor + 1 2 dk sonra gene duruyor bu konuda Bilgili olan Lütfen Yardım Etsin
TeşekkürLer.
Attackı kesıLiyor. Ancak Ben Skill Kullanırsam Devam Ediyor + 1 2 dk sonra gene duruyor bu konuda Bilgili olan Lütfen Yardım Etsin
TeşekkürLer.
pekiya buda sikiller japoncamı yazıyo?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap