A AnG3L_K_S OP ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #1 arkadaşlar resimde gördügünüz gibi ayarlar dogru cleric slot 1 koyuyorum gene o yazıyı alıyorum napmam lazım beinm için çok önemli bless yokksa paso ölüyorum:S- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Commanderofthedark ⭐ 19y 17 yil once #2 aynı sorun bendede var :/ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HosenberG ⭐ 19y 17 yil once #3 bunu kullanabilirsin viewtopic.php?f=53&t=103114&hilit= TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 17 yil once #4 resimler görünmüyor bende. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #5 Adres yanlış diyor.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnG3L_K_S OP ⭐ 18y 17 yil once #6 buna bi çözüm bulacak yokmu dogru oldugu halde böle yapıyorrr TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 17 yil once #7 buna bi çözüm bulacak yokmu dogru oldugu halde böle yapıyorrrsorun nedir bi görebilsek çözüm üreteceğiz de , göremediğimiz bir durum için yorum yapamıyoruz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil