Üstadlar bu botta ban riski varmı diye bi kaç konu açıldı ewt.Ama cevaplar hep aynı 'her botta olduğu gibi bunda da var'
Böyle bir standart cevap vercekseniz hiç yazmayın 😊 .,Örneğin clientless programını kullandığım akadeMi çarları kullandığım hafta banlanıyor.
Benim merak ettiğim kullanıpta bu şekilde banlanan varmı ?
*Şu bot otursa 1 numaralı kulalnıcısı ben olcam ama tereddütteyim 😊 Presiz çarlarımıda bota bıraksam sakata gelmekten korkuyorum çünkü hepsine onglarda farm yapıldı ,banlanırsa biterim 😊
Edit:Birde bu hafta ban listesi yayınlanmadı serverlar acayip kalabalık,önümüzdeki hafta büyük bir dalga olursa diye de korkmuyo diğilim 😄
S bot ban konusu
· 7 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
çok geç kaldın kuzum sen ne problemi ilk çıktığı günden beri clientless olarak kullanıyorum itemlere + basıyorum banlanma falan yok ki sitemizde 200 kişiye satışını yaptık ^^
Clientless agbotlar felan en gec 2 haftaya banlanır , hiç kaçırılmazdı..
Sbot'u aylardır clienteless kullananlar var ve henüz onlar arasında banlanan yok..
Gözlemlere göre rahat rahat clientless kullanabilirsin..
Sbot'u aylardır clienteless kullananlar var ve henüz onlar arasında banlanan yok..
Gözlemlere göre rahat rahat clientless kullanabilirsin..
1 char ım normal preli kaıyo dieri presiz ve clietnless kasıyo hiçte bişey yok maşallah I ❤️ Sbot 👍
tmmdır o zaman 😊 Ben zaten clientsiz olarak kullanmıcam 😊
Bir sorunda silk alınmamış çarında kullanan varmı 2-3 hafta gibi bir süre ?
tmmdır o zaman 😊 Ben zaten clientsiz olarak kullanmıcam 😊
bizim arkadaş var 0 dan 69 lvl Wiz yaptı:Dsbotla.Hiç korkma derim ben.
bir ara 500 silk attırmıstım pre falan almak için simdi 7 silk kaldı bende chelis modda kullanıyorum bişey yok umarım bundan sonrada bişey olmaz insallah..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap