Icerige atla
Extraloob

S bot ban konusu

· 7 Yanıt · 2.5K görüntüleme
_
_GeNeRaL_ OP ⭐ 18y
Üstadlar bu botta ban riski varmı diye bi kaç konu açıldı ewt.Ama cevaplar hep aynı 'her botta olduğu gibi bunda da var'

Böyle bir standart cevap vercekseniz hiç yazmayın 😊 .,Örneğin clientless programını kullandığım akadeMi çarları kullandığım hafta banlanıyor.

Benim merak ettiğim kullanıpta bu şekilde banlanan varmı ?

*Şu bot otursa 1 numaralı kulalnıcısı ben olcam ama tereddütteyim 😊 Presiz çarlarımıda bota bıraksam sakata gelmekten korkuyorum çünkü hepsine onglarda farm yapıldı ,banlanırsa biterim 😊

Edit:Birde bu hafta ban listesi yayınlanmadı serverlar acayip kalabalık,önümüzdeki hafta büyük bir dalga olursa diye de korkmuyo diğilim 😄
7 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok geç kaldın kuzum sen ne problemi ilk çıktığı günden beri clientless olarak kullanıyorum itemlere + basıyorum banlanma falan yok ki sitemizde 200 kişiye satışını yaptık ^^
L
Leet1 ⭐ 19y
Clientless agbotlar felan en gec 2 haftaya banlanır , hiç kaçırılmazdı..

Sbot'u aylardır clienteless kullananlar var ve henüz onlar arasında banlanan yok..

Gözlemlere göre rahat rahat clientless kullanabilirsin..
O
odesca ⭐ 18y
1 char ım normal preli kaıyo dieri presiz ve clietnless kasıyo hiçte bişey yok maşallah I ❤️ Sbot 👍
_
_GeNeRaL_ OP ⭐ 18y
tmmdır o zaman 😊 Ben zaten clientsiz olarak kullanmıcam 😊

Bir sorunda silk alınmamış çarında kullanan varmı 2-3 hafta gibi bir süre ?
P
pwnt ⭐ 18y
tmmdır o zaman 😊 Ben zaten clientsiz olarak kullanmıcam 😊

Bir sorunda silk alınmamış çarında kullanan varmı 2-3 hafta gibi bir süre ?

bizim arkadaş var 0 dan 69 lvl Wiz yaptı:Dsbotla.Hiç korkma derim ben.
R
rephles ⭐ 18y
bir ara 500 silk attırmıstım pre falan almak için simdi 7 silk kaldı bende chelis modda kullanıyorum bişey yok umarım bundan sonrada bişey olmaz insallah..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: