Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 94 / 189
Yanıtlar
M
myking32 ⭐ 17y
arkadaşlar yükledim ama hata verdi ''can't find original sro_client exe verion 1.192 diye bir uyarı aldım

yardım ederseniz sevinirim
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
İlk önce oyuna launcher'dan girin id pw yazıp çıkın ve loader'dan girmeyi deneyin.Ayrıca eski dosyalarla karıştırmadığınızada emin olun.
M
myking32 ⭐ 17y
tmm arkadaşım dediğini yaptım çalıştı saol eyvallah
A
alexi3 ⭐ 17y
tamam bende becerdim sağolda şimdi giriorum ıd pw yazıorum server traffic verio sonra dc :S dc yiyorum nie

loader haricinde bide no dc yayınlayabilirmisiniz
T
TwiLighT ⭐ 18y
her salı günü uğruyorum bu topice ^^ hiç de elim boş dönmüyorum. yine güncellenmiş teşekkürler 😘
A
alexi3 ⭐ 17y
ya niye dc yiyorum biri yazabilirmi lütfen
4
4mua1598 ⭐ 17y
arkadaslar ben murat acele loader lazım nolurrrr msn me de yazın murat590_admin@
T
TwiLighT ⭐ 18y
arkadaslar ben murat acele loader lazım nolurrrr msn me de yazın

topic'in ilk sayfasına bakarsanız 🙄
M
musdi2010 ⭐ 17y
ustam o silkrender dosyanın ısmını neden degıstırıyoruz banlamayla ilgisi nedir ?

tesekkurler
M
metehan_43 ⭐ 17y
ŞU AN DENİYORUM OLURSA ÇOK THX OLMAZSA ÇOK MÖRS 😄
M
metehan_43 ⭐ 17y
oldu yappy inş. virüs yoktur warsa seni yakarım ulen 98 lvl gidicek 😞
1
nooopp çalışmıyo buuu
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ustam o silkrender dosyanın ısmını neden degıstırıyoruz banlamayla ilgisi nedir ?

tesekkurler

SilkErSender oyundan atıldığında silkroad'a mesaj yolluyor . Herhangi bir bot yada loader'dan girdiğini anlarlarsa banlanırsın.

nooopp çalışmıyo buuu

Çalışıyor 😉

oldu yappy inş. virüs yoktur warsa seni yakarım ulen 98 lvl gidicek :(

😆 Virüs olsa 104.000 kişi hacklenirdi 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
halen virüs diyorlar ya şaşıyorum bu linki 104 bin kişi indirdi yani bizde 104 bin char mı var onu kaç sayfa deftere yazarız şifrelerini acaba ya satışa çıkartmak için 104 bin tane char satış ilanı mı açmamız lazım ahahahaa kuzum artık geçin bunları burası http://www.extraloob.com güvenin ve huzurun tek adresi ❤️
_
_C3ribR4L_ ⭐ 19y
halen virüs diyorlar ya şaşıyorum bu linki 104 bin kişi indirdi yani bizde 104 bin char mı var onu kaç sayfa deftere yazarız şifrelerini acaba ya satışa çıkartmak için 104 bin tane char satış ilanı mı açmamız lazım ahahahaa kuzum artık geçin bunları burası http://www.extraloob.com güvenin ve huzurun tek adresi ❤️

helaaaaal olsun extraloob forever 👍
_
Eyw Saol
L
SilkErSender.exe adlı programın adını daha önce değiştirme gibi bi öneriniz olmamıştı yada ben görmedim bunun banlanma ihtimali olması kanaatine nerden vardınız öğrenebilirmiyim...
B
BurdurLee ⭐ 18y
paylaşım için saolasın..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
SilkErSender.exe adlı programın adını daha önce değiştirme gibi bi öneriniz olmamıştı yada ben görmedim bunun banlanma ihtimali olması kanaatine nerden vardınız öğrenebilirmiyim...

Daha önce SilkErSender çalışmıyordu çünkü ... Legend IV ile birlikte SilkErSender'da çalışmaya başladı . Banlanma olayını 4 mesaj üstte anlatmıştım ...
S
sahne ⭐ 17y
emegine sağlık dostom

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: