arkadaşlar yükledim ama hata verdi ''can't find original sro_client exe verion 1.192 diye bir uyarı aldım
yardım ederseniz sevinirim
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 94 / 189
Yanıtlar
İlk önce oyuna launcher'dan girin id pw yazıp çıkın ve loader'dan girmeyi deneyin.Ayrıca eski dosyalarla karıştırmadığınızada emin olun.
tmm arkadaşım dediğini yaptım çalıştı saol eyvallah
tamam bende becerdim sağolda şimdi giriorum ıd pw yazıorum server traffic verio sonra dc :S dc yiyorum nie
loader haricinde bide no dc yayınlayabilirmisiniz
loader haricinde bide no dc yayınlayabilirmisiniz
her salı günü uğruyorum bu topice ^^ hiç de elim boş dönmüyorum. yine güncellenmiş teşekkürler 😘
ya niye dc yiyorum biri yazabilirmi lütfen
arkadaslar ben murat acele loader lazım nolurrrr msn me de yazın murat590_admin@
arkadaslar ben murat acele loader lazım nolurrrr msn me de yazın
topic'in ilk sayfasına bakarsanız 🙄
ustam o silkrender dosyanın ısmını neden degıstırıyoruz banlamayla ilgisi nedir ?
tesekkurler
tesekkurler
M
metehan_43
⭐ 17y
ŞU AN DENİYORUM OLURSA ÇOK THX OLMAZSA ÇOK MÖRS 😄
M
metehan_43
⭐ 17y
oldu yappy inş. virüs yoktur warsa seni yakarım ulen 98 lvl gidicek 😞
1
17serseri17
⭐ 17y
nooopp çalışmıyo buuu
ustam o silkrender dosyanın ısmını neden degıstırıyoruz banlamayla ilgisi nedir ?
tesekkurler
SilkErSender oyundan atıldığında silkroad'a mesaj yolluyor . Herhangi bir bot yada loader'dan girdiğini anlarlarsa banlanırsın.
nooopp çalışmıyo buuu
Çalışıyor 😉
oldu yappy inş. virüs yoktur warsa seni yakarım ulen 98 lvl gidicek :(
😆 Virüs olsa 104.000 kişi hacklenirdi 😆
halen virüs diyorlar ya şaşıyorum bu linki 104 bin kişi indirdi yani bizde 104 bin char mı var onu kaç sayfa deftere yazarız şifrelerini acaba ya satışa çıkartmak için 104 bin tane char satış ilanı mı açmamız lazım ahahahaa kuzum artık geçin bunları burası http://www.extraloob.com güvenin ve huzurun tek adresi ❤️
_
_C3ribR4L_
⭐ 19y
halen virüs diyorlar ya şaşıyorum bu linki 104 bin kişi indirdi yani bizde 104 bin char mı var onu kaç sayfa deftere yazarız şifrelerini acaba ya satışa çıkartmak için 104 bin tane char satış ilanı mı açmamız lazım ahahahaa kuzum artık geçin bunları burası http://www.extraloob.com güvenin ve huzurun tek adresi ❤️
helaaaaal olsun extraloob forever 👍
_
_SilverLine_2
⭐ 17y
Eyw Saol
L
Lord_Adiemus
⭐ 19y
SilkErSender.exe adlı programın adını daha önce değiştirme gibi bi öneriniz olmamıştı yada ben görmedim bunun banlanma ihtimali olması kanaatine nerden vardınız öğrenebilirmiyim...
paylaşım için saolasın..
SilkErSender.exe adlı programın adını daha önce değiştirme gibi bi öneriniz olmamıştı yada ben görmedim bunun banlanma ihtimali olması kanaatine nerden vardınız öğrenebilirmiyim...
Daha önce SilkErSender çalışmıyordu çünkü ... Legend IV ile birlikte SilkErSender'da çalışmaya başladı . Banlanma olayını 4 mesaj üstte anlatmıştım ...
emegine sağlık dostom
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap