Kemalist kardeşim biraz bizede yardımcı olursan sevinirim,sorunuma cevap vermedin,Malicious modification of code!!!Execution aborted! hatası alıyorum,tekrar indirip kurdum yine çalışmadı???
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 89 / 189
Yanıtlar
Kemalist kardeşim biraz bizede yardımcı olursan sevinirim,sorunuma cevap vermedin,Malicious modification of code!!!Execution aborted! hatası alıyorum,tekrar indirip kurdum yine çalışmadı???
"Dosyaları birbirine karıştırmış olabilirsin . Yani dll dosyan farklı bir sürüm diğeride yeni sürüm olabilir diyor yada bilgisayarında bulunan bir virüs boyutunu değiştiriyor olabilir."
diyor Rumata.
P
petrozlu53
⭐ 17y
nerede indirme linki
O
oguzhan123
⭐ 18y
Saol
Ban yeme olasılığı var mı?
Link kırık başka link var mı ❓
:?
kırık ?
Link sağlam .
"Dosyaları birbirine karıştırmış olabilirsin . Yani dll dosyan farklı bir sürüm diğeride yeni sürüm olabilir diyor yada bilgisayarında bulunan bir virüs boyutunu değiştiriyor olabilir."
diyor Rumata.
ilk başta bende öyle düşündüm ama rumata loaderle alakalı ne varsa herşeyi sildim,indirip tekrar kurdum hep aynı olay.
Format çek 😊
Link açılıyo free user diyorum sonra error yazıyo kaydetmiyo ne yapmalıyım
cok güzel olmus usta ellerine saglık
Format çek :)
Sro klasörü C:'de değil,ayrıca başka nedenlerden dolayı abim atmış yine değişiklik olmadı :?
B
by_scandal
⭐ 17y
arkadaşlar bu loader ı indirdikten sonra oto res kabul etme işi nsl olcak nereye /arc on yazcaz ki ??
B
by_scandal
⭐ 17y
Too orda msn
B
by_scandal
⭐ 17y
şuan orda olan var mı?????????????????????
B
by_scandal
⭐ 17y
beyLer loader ı indirdik kurduk oyunada girdikte tek sorum /arc on u nereye yazacağım ??
chat bölümüne.
W
White_Wolf
⭐ 17y
Format çek :)
temiz iş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap