Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 84 / 189
Yanıtlar
T
TR_isyanci ⭐ 18y
Maksat çamur atmak 😆
Ama azıcık ingilizce öğren be canım. Hatta dur 1e 1 çeviri yapayım sana.
Arşiv taranamıyor - Boş olabilir , bozuk veya parola korumalıdır.

Lo_ol öğrende gel aslanım ben orda size çamur atmak değil onun ne olduğunu soruyorum. İngilizce biliyor olsam buraya atıp ne olup olmadığını sormazdım. Kafanı çalıştır diyecemde daha yazdığımın ne olduğunu anlamıyorsun.

Cevap için teşekkürler Kemalist.
P
perde23 ⭐ 18y
Kardeş harikasın çok işimize yarıyo eline sağlık dewamını istioruzzzz:=)
S
skoparak ⭐ 19y
bi sorum olacak herşey güzel calısıyor ama her 1- 1,5 saat te bir dc yiyorum ben ve sadece bu loaderi kullanırken.normal botla girdigim uzun zaman kasıyor ama bu loaderle girdikten 1 - 1,5 saat sonra dc yiyorum hep.
G
general_48 ⭐ 18y
Sağol Çok Lazımdı
S
Bu loaderde virüstotal 4 tane virüs buluyor. Benim sevip kullandıgım bir programdı ama virüslü kullanmasanız daha iyi olur bence..
T
tufan9557 ⭐ 17y
nerden indirildiğini biliyorsananız lütfen yardım edin 😕 😕

yeni sürümü plssssss
H
HaTeFuL ⭐ 18y
nerden indirildiğini biliyorsananız lütfen yardım edin 😕 😕

yeni sürümü plssssss

http://rapidshare.com/files/215807043/RumataLoader.rar
Zaten Kemalist linki vermiş ama ben görmemiş olabilirsin diye veriyorum ...
L
LeCHeRo ⭐ 18y
Güzel paylaşım eline saglık
E
extanblue ⭐ 18y
cok saol eline saglık
P
Paylaşım için Teşekkürler 1.85 versionu içinde eklenirse sevinirim...

Yada kolay yolu varsa bizim kendimiz güncelleyeceğimiz bir yöntem onuda yazarsanız çok makbul geçer Tekrar Teşekkürler... 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Paylaşım için Teşekkürler 1.85 versionu içinde eklenirse sevinirim...

Yada kolay yolu varsa bizim kendimiz güncelleyeceğimiz bir yöntem onuda yazarsanız çok makbul geçer Tekrar Teşekkürler... :)

1.185'tede çalışıyor zaten.
Z
zero95 ⭐ 18y
Tnx Kemalist
Z
zero95 ⭐ 18y
sen olmasan Napardık
Z
zero95 ⭐ 18y
sen olmasan Napardık
Z
zero95 ⭐ 18y
Flood icin sry sistem yaptı
Z
zero95 ⭐ 18y
Flood icin sry sistem yaptı
P
pathdeep ⭐ 17y
sağolasın =)
B
Bozkurt_06 ⭐ 17y
bi sorum olacak herşey güzel calısıyor ama her 1- 1,5 saat te bir dc yiyorum ben ve sadece bu loaderi kullanırken.normal botla girdigim uzun zaman kasıyor ama bu loaderle girdikten 1 - 1,5 saat sonra dc yiyorum hep.

Ewt bu sorun bnde de var ,int. bağLantısından kaynakLanıyordur dedim ama oda sağLam ,oyun içinde hiç bekLemeden aniden 2 sine 1 'den DC geLiyor. Bu oyundan mı kaynakLanıyor ,yoksa Loaderdan mı anLam veremedim ?? :?
S
skoparak ⭐ 19y

Ewt bu sorun bnde de var ,int. bağLantısından kaynakLanıyordur dedim ama oda sağLam ,oyun içinde hiç bekLemeden aniden 2 sine 1 'den DC geLiyor. Bu oyundan mı kaynakLanıyor ,yoksa Loaderdan mı anLam veremedim ?? :?

ben bunun netten kaynaklandıgını zannetmiyorum çünkü ben ne zaman loader ile girsem 1 - 1.5 saat sonra dc yiyorum ama bot ile girdigim zaman uzun süre kasıyor.İlgili kişilerin İlgilenmesini rica ederim çünkü sadece bende deilmiş problem........ 🤔 VE zaten kalabalık bir serverdeyiz 1 saat için o kadar denemeye gerekte yok bence 😐
R
RubenDelta ⭐ 19y
beyler çalışıo mu bu loader şu anda ?_?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: