Katilim fakat /ad yazınca birşey yapmıyor birşey de çıkmıyor.
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 74 / 189
Yanıtlar
Teşekkürler 🍺
Ben bir eşşeğim 😎
A
altanyunus
⭐ 19y
bunu indirdiğimde rar dosyası seklinde inmiyor ? 1903343748 diye bir program dosyası inioyor okadar ? rar falan yok bu bana gerekli ama temin edemiyorum ? nasıl olacak
Flashget'in devreye giriyor . Dolayısıyla indiremiyorsun dosyayı. (veya flashget tarzı diğer programlar)
A
altanyunus
⭐ 19y
tskler indirdim 😉 special thnks
S
Storm Warden
⭐ 19y
bu party olsun oto res kabul etme olsun ata can basma olsun.herhangi bi özeliğini kullanırsan dc veriyorrrr
Süpersin hacim yaw her yeni versiyonda da guncelliyosun helal olsunn...Ne diyim işte kalite farkı..
😆 😘
😆 😘
res teklifini kabul etmesi için bunu mu yapcam ./arc bilen bi arkadaş yantlasın lütfen
aynı bölemi ./arc ??
aynı bölemi ./arc ??
SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ !
bu dedğinizi nasıl yapacağız yani ne isim koyabiliriz ilk defa yapacağımda yardımcı olabilirmisin sana zahmet
bu dedğinizi nasıl yapacağız yani ne isim koyabiliriz ilk defa yapacağımda yardımcı olabilirmisin sana zahmet
SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ !
Sağ tuş tıklayıp ad değiştir diyeceksin.
D
Desertlion
⭐ 17y
beyler bende hata veriyo ne yapmaliyim??
K
kuralsiz_yasam
⭐ 17y
ya ben bunu kurdum launch bastım açtım loaderi sonra oyuna girdim loaderla ama 2 tane çar açmıyo yardım lütfen kemalist
emegine salık
SilkErSender dosyasına ne yazcaz peki acil lutfen
Ellerine sağlık
saol
arkadaşlar rumata loaderin kodlarına atılmış trojenlerle çar soyulması mümkünmü bilen varsa söylesin yada loaderden çarı soyulan varsa beni bilgilendirsin 67 lvl çarım soyuldu tek ihtimalim loader ama eski sürümünde bunda bşi olmadı
C
cheng_xiao
⭐ 19y
arkadaşlar
17 martta
legend 4 geldiği zman
nekadr sonra yeni sürümü çıkar loader ın ?
farm yapıyorumda 2 char açmam lazım :S
17 martta
legend 4 geldiği zman
nekadr sonra yeni sürümü çıkar loader ın ?
farm yapıyorumda 2 char açmam lazım :S
Teşekkürler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap