1,76 yhokmu :S
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 72 / 189
Yanıtlar
1,76 yhokmu :S
İlk önce bir bak bakalım çalışmıyor mu sonra yorum yaz. ☕
/Başlık değiştirildi. İçerik aynı , 1.175 loader'ı hala çalışmakta yenisini indirmenize gerek yok.
ya bu inş şifremizi almaz :D
😐 Neden boyle bir şeye ihtiyac duyulsun ki (:
C
cheng_xiao
⭐ 19y
isro botla açınca no dc çalışmıyor :S
bi kere indirdimmi 2. kez indiremiorum 500sn beklio sonra gene 500 sn beklio
nası 2. kez tekrar indirebiliirm bilgisayarıma
dostum 1.176 ile çalışmıyor=(
bu programı GM geldiğinde kapacakmıyız mecbur?.
Birde 1.176 da çalışmıyor.
Birde 1.176 da çalışmıyor.
1.176'da çalışıyor . TEST EDİLDİ.
Gm geldiğinde kapatmanız gerekmiyor.
Her zaman Normal Kullanıyordum Bu haftaki updateden sonra boyle oldu Sro silip yukledim ama hala aynı :S
Yardım ederseniz Sevinirim Tşkler.
- Resim Silinmiş.

Yardım ederseniz Sevinirim Tşkler.
- Resim Silinmiş.

Silkroad'ı aç diyor , güncelleme var muhtemelen.
Rumata Loader şu an için çaılşmıyor.En azından bende çalışmıyor...Başka arkadaşalrında aynı sorunu yaşadığını zannediyorum.
HATA düzeltildi çalışıyor...
HATA düzeltildi çalışıyor...
Saolasın kardeş ellerine sağlık bende bunu arıyordum . Yorumlara şöyle bi göz gezdirdim . Avast antivürüs kullanıyorum bende de bişey bulmadı çekinmede indirin virüs yoktur içinde Tekrar tşkler
D
DeViLBoWeR
⭐ 17y
çok güzel bir program hemen indiriyorum
C
cheng_xiao
⭐ 19y
no dc özelliği çok kötü
1-2 denemeden sonra takılıyor ve alttaki sarı yazı çıkmıyor s:
1-2 denemeden sonra takılıyor ve alttaki sarı yazı çıkmıyor s:
merhabalar başka sitelerden görmüştüm resimlerini rumata loder dosyalarının 4 tane dosya olması gerekiyor ama bu indirdiğim loderde 3 tane dosya var C19H2802 isimli dosya yok yada o not da olabilir bi acıklama yapabilecek varmı bu şekilde calışıyormu .
Ayrıca konunun başında ( SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ !)
bir not var dosya adını ne yapmalıyız değiştirdiğim zaman oyuna giremiyorum.herşeyi silip tekrar yüklemek zorunda kalıyorum şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Ayrıca konunun başında ( SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ !)
bir not var dosya adını ne yapmalıyız değiştirdiğim zaman oyuna giremiyorum.herşeyi silip tekrar yüklemek zorunda kalıyorum şimdiden ilginize teşekkür ederim.
merhabalar başka sitelerden görmüştüm resimlerini rumata loder dosyalarının 4 tane dosya olması gerekiyor ama bu indirdiğim loderde 3 tane dosya var C19H2802 isimli dosya yok yada o not da olabilir bi acıklama yapabilecek varmı bu şekilde calışıyormu .
Onlar yapılmış ayarları ile upload ettikleri için 4 tane oluyor , oysa ben ayarlamayı sizlere bırakıyorum. Silkersender.exe'yi sss.exe yap yeter.Bende yapınca oyun gayet iyi çalışıyor.
saolsn kardes makbul gercdi .. :! :! :!
L
Lord_Shadow
⭐ 19y
bendede çalışmıyor 1.76 excuses silkroad.exe diyor patch leride attı ama hala aynı hatayı veriyor 🤘
S
Streetwise
⭐ 19y
bendede çalışmıyor 1.76 excuses silkroad.exe diyor patch leride attı ama hala aynı hatayı veriyor 🤘
Bende de, çalışıyor sorunsuz hemde... 😗
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap