Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 72 / 189
Yanıtlar
S
slck01 ⭐ 18y
1,76 yhokmu :S
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
1,76 yhokmu :S

İlk önce bir bak bakalım çalışmıyor mu sonra yorum yaz. ☕

/Başlık değiştirildi. İçerik aynı , 1.175 loader'ı hala çalışmakta yenisini indirmenize gerek yok.
M
Milano ⭐ 18y
ya bu inş şifremizi almaz :D

😐 Neden boyle bir şeye ihtiyac duyulsun ki (:
C
cheng_xiao ⭐ 19y
isro botla açınca no dc çalışmıyor :S
M
mrneo ⭐ 19y
bi kere indirdimmi 2. kez indiremiorum 500sn beklio sonra gene 500 sn beklio
M
mrneo ⭐ 19y
nası 2. kez tekrar indirebiliirm bilgisayarıma
Z
zorillax ⭐ 18y
dostum 1.176 ile çalışmıyor=(
K
koraykhan ⭐ 19y
bu programı GM geldiğinde kapacakmıyız mecbur?.

Birde 1.176 da çalışmıyor.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
1.176'da çalışıyor . TEST EDİLDİ.

Gm geldiğinde kapatmanız gerekmiyor.
E
Effsane ⭐ 19y
Her zaman Normal Kullanıyordum Bu haftaki updateden sonra boyle oldu Sro silip yukledim ama hala aynı :S
Yardım ederseniz Sevinirim Tşkler.

- Resim Silinmiş.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Silkroad'ı aç diyor , güncelleme var muhtemelen.
_
_Ghost_ ⭐ 19y
Rumata Loader şu an için çaılşmıyor.En azından bende çalışmıyor...Başka arkadaşalrında aynı sorunu yaşadığını zannediyorum.
HATA düzeltildi çalışıyor...
D
diego__ ⭐ 17y
Saolasın kardeş ellerine sağlık bende bunu arıyordum . Yorumlara şöyle bi göz gezdirdim . Avast antivürüs kullanıyorum bende de bişey bulmadı çekinmede indirin virüs yoktur içinde Tekrar tşkler
D
DeViLBoWeR ⭐ 17y
çok güzel bir program hemen indiriyorum
C
cheng_xiao ⭐ 19y
no dc özelliği çok kötü
1-2 denemeden sonra takılıyor ve alttaki sarı yazı çıkmıyor s:
S
selo10 ⭐ 17y
merhabalar başka sitelerden görmüştüm resimlerini rumata loder dosyalarının 4 tane dosya olması gerekiyor ama bu indirdiğim loderde 3 tane dosya var C19H2802 isimli dosya yok yada o not da olabilir bi acıklama yapabilecek varmı bu şekilde calışıyormu .
Ayrıca konunun başında ( SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ !)
bir not var dosya adını ne yapmalıyız değiştirdiğim zaman oyuna giremiyorum.herşeyi silip tekrar yüklemek zorunda kalıyorum şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
merhabalar başka sitelerden görmüştüm resimlerini rumata loder dosyalarının 4 tane dosya olması gerekiyor ama bu indirdiğim loderde 3 tane dosya var C19H2802 isimli dosya yok yada o not da olabilir bi acıklama yapabilecek varmı bu şekilde calışıyormu .
Ayrıca konunun başında ( SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ !)
bir not var dosya adını ne yapmalıyız değiştirdiğim zaman oyuna giremiyorum.herşeyi silip tekrar yüklemek zorunda kalıyorum şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Onlar yapılmış ayarları ile upload ettikleri için 4 tane oluyor , oysa ben ayarlamayı sizlere bırakıyorum. Silkersender.exe'yi sss.exe yap yeter.Bende yapınca oyun gayet iyi çalışıyor.
T
tolga5939 ⭐ 18y
saolsn kardes makbul gercdi .. :! :! :!
L

bendede çalışmıyor 1.76 excuses silkroad.exe diyor patch leride attı ama hala aynı hatayı veriyor 🤘
S
Streetwise ⭐ 19y

bendede çalışmıyor 1.76 excuses silkroad.exe diyor patch leride attı ama hala aynı hatayı veriyor 🤘

Bende de, çalışıyor sorunsuz hemde... 😗

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: