cok guzel olmus arkadasım elıne saglık! tabıkı bu sozlerım alıntı deılse gecerlı 😄
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 64 / 189
Yanıtlar
arkadaşlar bir sorunum var. loader ile botla oyuna girdiğim zaman homeye bastıgımda bot menüsü gelmiyor, yani botla girmiş olamıyorum.bunun bir çözümü varmı rumuta loader rehberine baktım orda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar bir sorunum var. loader ile botla oyuna girdiğim zaman homeye bastıgımda bot menüsü gelmiyor, yani botla girmiş olamıyorum.bunun bir çözümü varmı rumuta loader rehberine baktım orda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Bende 1. sayfa açılmıyo birisi bana alıntı yaparsa bu sayfaya süper olur.
İ-sro bot die bi şey var onu işaretlediysen olur.Eğer olmuyosada bi yerde hata yapıyo olabilirsin yani bot'u yüklerken...
1. Sayfadaki Download Linkini birisi bana buraya mesaj olarak atabilirmi.1. sayfası bende açılmıyo...
Te$eKüRLeR qü$eL paylaşim işime yaradi xD
1.74 versiyonunda Rumata bir kere çalıştı, Şimdi Çalıştırdığımda Requesting Yazısından sonra Harf ve rakamların geldiği ekran gelmiyor. Öylece yazı kayboluyor.
saol kardesim işime çok yarıyor saolasın
saoL
işe yararlıgı yeter
işe yararlıgı yeter
Çok saolasın Kardeş
S
SoulDealeR
⭐ 17y
Ellerine sağlık 😗
bişey söyleyecegim... bu rumata loader şuanda şifreli.. ben şifresini girdim başka bi dosyaya attım şifresiz olarak rarladım ve virustotalde tarattım.. 2 tane virus cıktı testesterone loader die 2 tane virus şirketi.. viruslu olabilir dedi acıklamasını yapabilirmsiniz ?
Bir programı sıkıştırıp taratırsan bazı adı sanı duyulmamış antivirüsler bunları tarayamaz ve tarayamadığı içinde virüs olarak yansıtır.. Daha detaylı bilgide veririm ama tarama sonuclarını buraya koymalısın..
sagol
Sağol süpersin
HANGISINI INDIRCEZ AGA 4 TANE RAR DOSYASI VAR
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap