Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 5 / 189
Yanıtlar
T
T4Yo ⭐ 18y
walla kemalis çook spr bi paylaşım çok thx ama bnde de donuyor bu be hacım ttnet yüzünden mi dersin ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

yaw bi sorun daha var 2 kez trafik dedikten sonra image code gelmiyor Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

walla kemalis çook spr bi paylaşım çok thx ama bnde de donuyor bu be hacım ttnet yüzünden mi dersin ?

Bilmiyorum Rolling Eyes Bazen Donabiliyor Bu Şu Anda Bütün No Dclerde Var Greyfox Bu Sorunu Biliyor Ama Bir Şey Yapamıyor...

T
T4Yo ⭐ 18y
hmm peki sende bole donma gibi bi olay oluyomu ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

hmm peki sende bole donma gibi bi olay oluyomu ?

%30
S
St-Wampire ⭐ 18y
Kardes bu cıplaklık nası oluo...Bakma abazanlıktan deil benim char male arkadaslara hava atcam extrabeer
K
KozmonoT ⭐ 19y
Loader çok iyi ama normal client ile açarsan daha az kasar gibi geliyo bana.Çunku ram düsük çok az fark bile buyuk etki yapıyo...Bide clienti deneyelim hmm
K
ben iki tane sro açmak istiyordum yan charla stall açmak dieğri ilede kasmak sroya girerken nasıl girmem gerekli bu arada programı indirdim sağolun
D
DaNG3R ⭐ 19y
çook güsel bu loaderi kim yapiyo ya ? güvenilirdir inş çünkü pre bitiyo bi süre bunlarla gircem oyuna
G
ghostly ⭐ 19y
bendende bir soru bir yandan isro bot ile kasmak bir5 yandanda stall char açmak istiyorum once parmaktan botu açip sonra mi loadari kullancaz naisl yapicaz bilgilendirirsen sevinirim. iyi forumlar
P
Prada ⭐ 19y

Kardes bu cıplaklık nası oluo...Bakma abazanlıktan deil benim char male arkadaslara hava atcam extrabeer

Üzerindekileri çantaya attıgında bildigin slip donla kalıyosun santam Normal clientle üzerindekileri çıkardıgında oyun basındaki sabit beyaz kıyafet olur ama bunda o da yok direk topless santam
C
Cobalt ⭐ 18y
Thaa bewyler ilk chara giriyorum öbürünü açarken 1. açtığımdan login olamıyorummm tuşalara basmıyoooo
C
Cobalt ⭐ 18y
Bism kafede ccklar şu loderin maymun simgelisinden griyolar açıyolar sorunsuz char ama o loederden yok eğer sizde varya update edermsiniz?
U
ucube ⭐ 19y
şu donma olayına bi çözüm bulun ya hem no dc kullanıp hemde oyundan çıkınca normalden daha çok sinir oluom yakında mouse veya klavye parçalancak Evil or Very Mad
M
Metamorph ⭐ 19y
kardeş bana sadece NoDc client lazım sadece NoDc yani bir sürü download linki var bunlardan hangisini indircem Rolling Eyes
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

kardeş bana sadece NoDc client lazım sadece NoDc yani bir sürü download linki var bunlardan hangisini indircem Rolling Eyes

No Dc Client Başlığı Altındakilerden Herhangi Birisini İndirebilirsin.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Ver.1.44 Oldumu 1.44 Clientı İle Çalıştırırız Demi Laughing
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Ver.1.44 Oldumu 1.44 Clientı İle Çalıştırırız Demi Laughing

Çalıştıramazsın Sanıyorsam Ama Yenileri Gelecektir Wink
Q
Quincey ⭐ 18y
kemalist g.mod olmuşsun en başta hayırlı olsun birde modifier 1.43 çıktımı onu söylermisin sen belki bilirsin Rolling Eyes
M
mel1h___ ⭐ 19y
isro bot ile çalısıormu?=
Z
zxz ⭐ 18y
Sorularım olucak:

İlk verdiğin no dc - multi client özelliği görüyor mu?

agBot ile çalışır mı?

Hacklenen oldu mu?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: