Multi_Client Srobotla çalışıyormu Tekini Bota Tekinide Normal Oluyomu ark ?
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 189
Yanıtlar
bşy daha sorucam şimdi ben ekranı mini yaptım ama eski haline getiremedim oyunu tekrar açıp kapatmam mı gerek? 'rahatsız ediorum ama ilk kullanıorum'
/full Yazacaksın.
Multi_Client Srobotla çalışıyormu Tekini Bota Tekinide Normal Oluyomu ark ?
Çalışmıyor.Ama Burada Bir Şeyler Anlatılmış Lakin Denemedim ;
viewtopic.php?f=53&t=44944
ya çalısmıyoki client cıkıyo kalıyo öle detective normal girdim sonra böle girdim yine olmadı start getirdim girdim yine olmadı
İlk Başta Bendede Öyle Olmuştu Pcne Reset At Olmadı Normal Olarak Oyuna Gir İd Pw Yerine Kadar Gelsin Sonra Loaderı Aç...
çok çok saol valla harikasın teşekkürler headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 extrabeer extrabeer extrabeer
şu anda deniyorum bu olmasa kaç saatte girerdim acaba :?!!! :?!!! extrabeer extrabeer
esekurler kemalıst 😊 popcorn sabite alsak daha ıyı olmazmı
extraokk extraokk extraokk extraokk
P
proffessor
⭐ 18y
ya abi orda [GM] rumata mı yazıo bn mi yanlış görüom ayrıca silkroad botlara savaş açmadımı bunu gm bakalım kim kullancak die yapıp sonra banlamasın ayrıca hiç bir gm min loader yapmaya ihtiyacı yoktur(ayrıca kimse ekmek yediği çanağa tükürmez) bn şahsen daha 5 lv bir çarda denicem bakalım bşiy olcak mı ama genede saol güzel paylaşım tsk:D
ya abi orda [GM] rumata mı yazıo bn mi yanlış görüom ayrıca silkroad botlara savaş açmadımı bunu gm bakalım kim kullancak die yapıp sonra banlamasın ayrıca hiç bir gm min loader yapmaya ihtiyacı yoktur(ayrıca kimse ekmek yediği çanağa tükürmez) bn şahsen daha 5 lv bir çarda denicem bakalım bşiy olcak mı ama genede saol güzel paylaşım tsk:D
Bu Rumata Kendi Kurduğu Private Serverın Gmi ...
Ya bende olmuyor Sad Ben botla giren nodc istiyorum bunları denedim ama pc dondu kaldı yada başka link warmı beyler?
YA BEN İNDİRDİM NO DC COK GÜZEL DE RESİMDE BELİRTİĞİN GİBİİ ADAMIN CANINI HP MP GÖSTERMİYOR NASIL OLACAK detective
Q
qaripmiqeldi
⭐ 18y
MükemmeL ne diyeBiLirim ki?
Çok dandik bu loader falan ya.Takılıp kalıyo
Botla çalışan no-dc şuan mevcut yeni upload ettim
viewtopic.php?f=53&t=48393
Lınkı tıklayıp gorebılırsın ve ındırebılırsın Wink
Botla çalışan no-dc şuan mevcut yeni upload ettim
Aynısı Zaten İkiside Greyfoxun kahvekeyfi
X
xxgadfatherx
⭐ 19y
bana no-dc bot lazım varsa link verin lütfen.ßide anlatırsanız ii olur
bana no-dc bot lazım varsa link verin lütfen.ßide anlatırsanız ii olur
No Dc Konuda Var Zaten. Sadece Rardan Çıkartıp Silkroadın Kurulu Olduğu Klasörün İçine Atacaksın.
Botuda Bu Linkten Bulabilirsin ;
viewtopic.php?f=237&t=35678
X
xxgadfatherx
⭐ 19y
ya ben isro bot kullanıyorum.bi anlatırmısın şimdi o romeo_ nun botla çalışan no-dc indirdim sro dosyasına koydum, bottan girdim ıd pw ekranı gelince çalıştırıyorum ama genede dc verio giremiyorum.
ya ben isro bot kullanıyorum.bi anlatırmısın şimdi o romeo_ nun botla çalışan no-dc indirdim sro dosyasına koydum, bottan girdim ıd pw ekranı gelince çalıştırıyorum ama genede dc verio giremiyorum.
Bak O Dosya Rar Olarak İnecek Onu Çıkartıp Silkroadın İçine Atacaksın Client Var Zaten Değiştireyim Mi Diyecek Evet Diyeceksin .
Eğer Hala Olmuyorsa Bot Klasörünü Tamamen Silip Bir Daha Yükle...
X
xxgadfatherx
⭐ 19y
silkroad klasörüne attım değiştire evet dedim sonra oraya botu yeniden indirdim kurrdum sonra botla gireceğim ha tmm dosyayı değiştirdik ya no-dc şu an oluyor demi bottan girdiğimde de
X
xxgadfatherx
⭐ 19y
saol oldu
X
xxgadfatherx
⭐ 19y
yaw bi sorun daha var 2 kez trafik dedikten sonra image code gelmiyor Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap