paylaşım için teşekkürler 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 33 / 189
Yanıtlar
Sro botla nasıl çalıştırıcaz ben sro botu açıyorum sonra loaderi açıyorum oyuna girince bot çalışmıyo açaba sro botan sro_client yerine loaderimi seçcez ? yardım pls
_
_DareDewiL_
⭐ 19y
Başlat/çalıstır a gel "C:\Program Files\Silkroad\Loader.exe" /cfg bunu yaz sonra çalıstır de isro competible imge sini işaretle launch la oyuna gırsin chara girdikten sonra home tuşuna bas ayarlar gelir başla kasmaya tabi bunları yapmadan önce bota tıkla çalıssın bi ilk once (eğer ayar mönüsü gelmezse bi daha bu dediklerimi yap yine gelmezse yine yap mutlaka olcaktır her seferınde bota tıklamayı unutma ama )
Başlat/çalıstır a gel "C:\Program Files\Silkroad\Loader.exe" /cfg bunu yaz sonra çalıstır de isro competible imge sini işaretle launch la oyuna gırsin chara girdikten sonra home tuşuna bas ayarlar gelir başla kasmaya tabi bunları yapmadan önce bota tıkla çalıssın bi ilk once (eğer ayar mönüsü gelmezse bi daha bu dediklerimi yap yine gelmezse yine yap mutlaka olcaktır her seferınde bota tıklamayı unutma ama )
3Kere girdim home ye bastım menü çıkmıyo Off 🙏 🙏
T
T_U_RK_I_Y_E
⭐ 18y
Off Neyse Ya Salla Gitsin Bot Kassın dursun gerek yok Buna.
T
T_U_RK_I_Y_E
⭐ 18y
a
T
T_U_RK_I_Y_E
⭐ 18y
:D 😞 😲 😱 :? 😎 😆 :x 😜 😳 😢 :evil: 😈 🙄 😉 :
/Sürüm yükseltildi.
7.6
7.6
temiz deilmi kemalist kardeşim =)
gerçi eski sürümden bi sorunla hiç karşılaşmadım ama^^
teşekkürler
gerçi eski sürümden bi sorunla hiç karşılaşmadım ama^^
teşekkürler
- Resim Silinmiş.
bunları buldu ve aradım mallware software yi sistemden bilgi alabilen bi yazılımmış...
bunları buldu ve aradım mallware software yi sistemden bilgi alabilen bi yazılımmış...
yaw acılmıyor delı olcam tam acılcak oyle kalıyor beklıyor lutfen bıyardım edın yha :((((
saol kardeş çok 😄 işime yaradı
yha ışınlanırken yolda gidiyorum pat die ???? hatası alıyorum ekran kartını güncelledim :S
_
_C3ribR4L_
⭐ 19y
aLm123 arkdşaımdaki hatanın aynısnı bende alıyorum bende vista kullanıcısıyımda yardım edermisin kemalist
T
T_U_RK_I_Y_E
⭐ 18y
"1234567890*-qwertyuıopğüas 🤘 dfghjklşi,zxcvbnmöç.,-*/+
eeet loader kulannca pc oyun kasmaya başladı ve erkran akrtı hatası vermeye başladı yffff delircemmmmm
T
T_U_RK_I_Y_E
⭐ 18y
:Headbang:
T
T_U_RK_I_Y_E
⭐ 18y
Delirmene Gerek Yok Dostum Takma Kafana Salla Gitsin Boşver N uğraşıcan:D
ne diyon yffff
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap