Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 32 / 189
Yanıtlar
H
HellBoys ⭐ 19y
sağolasın
A
asi21 ⭐ 19y
süpersin ... 🤘 🍿
F
fisher07 ⭐ 18y
ÇOK AMA ÇOK SAĞOL VİRÜSSÜZ TERTEMİZ KARDESS ÇOK TŞK EDERİM 😊 DEVAMINI BEKLERİZ
F
fisher07 ⭐ 18y
kardes diger cara party atınca diger carda soru işaretleri çıkıp dc ediyor :S çözümü rica edebilirmiyim
X
XER0 ⭐ 19y
/v olmadan oynanır mı bu oyun 😊
T
ya ben sro botla giriyorum bu loaderle girince ondada home tuşuna basınca bot ayarları çıkıyo ve bottaki çarımın ayarları bozuluyo duruyor...Sanırım çift kredi yiyor bunda düzeldimi?
.Lütfen Cevabını bekliyorum.Paylaşımların için teşekkürler.
_
_C3ribR4L_ ⭐ 19y
ya bende çalışmı yo bu update requred yalı bi hata veriyo
S
silici ⭐ 19y
eyw cok işe yaradı walla =)
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ya ben sro botla giriyorum bu loaderle girince ondada home tuşuna basınca bot ayarları çıkıyo ve bottaki çarımın ayarları bozuluyo duruyor...Sanırım çift kredi yiyor bunda düzeldimi?
.Lütfen Cevabını bekliyorum.Paylaşımların için teşekkürler.

Çift kredi yemez. İsrobot'la iki char açmak istiyorsan İsrobot bölümüne bakabilirsin .
Y
yavuzbaba ⭐ 18y
çalışmıyo çince hata verıyo sonunda 9 yazıyor boşa ındırmeyın çalışmıyor
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Sen yapamıyorsun 😉 Bende gayet iyi çalışıyor . Yorumları okursan çalıştığınıda anlarsın .

ps : sorunun çözümüde gayet basit lakin konuya böyle girdiğin için her hangi bir yardım alamayacaksın.
Y
yavuzbaba ⭐ 18y
insanları böyle tehdıtkar bır edayla yargılayarak konuşmalarını engelleyemezsın burası özgur bır forum ve küfür hariç ısteyen istedığı gıbı konuşma ve tartışma hakkına sahıptır .
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
insanları böyle tehdıtkar bır edayla yargılayarak konuşmalarını engelleyemezsın burası özgur bır forum ve küfür hariç ısteyen istedığı gıbı konuşma ve tartışma hakkına sahıptır .

Ben senin konuşmanı önlemek isteseydim 2 dakikamı ayırıp banlardım . Bu tarz konuşmalarla yardım alamayacağını söylüyorum .

Program'da gayet güzel çalışıyor . Çalıştıramamanla , programın çalışmaması ayrı şeyler 😉
T
Torquel ⭐ 19y
Bende bu updateden sonra bir hata oluştu.''Launch'' tıklayınca küçük bir pencerede Please execute Silkroad.exe yazıyor.Eh arkadsım ben bunu senin yapmanı bekliyorum 😜
P
player00 ⭐ 18y
bunun patch atladıktan sonra bi daha mı indirilmesi gerekiyor bende de please execute silkroad.exe yazdı
_
_C3ribR4L_ ⭐ 19y
ya Kemalist yardım edrmsin bende update required hatası veriyo bazande silkroad already excuted hatası veriyo
Y
yavuzbaba ⭐ 18y
çalıştırdım medıa patchtenmış o hata ama bu seferde oyuna gırıyo ve hemen atılıyor ve soru işaretlı ekrankartı falan yazan yazı çıkıyor belkı bılırsınız bu hata neden kaynaklanıyor bılen varsa yardımınızı beklıyorum
Y
yavuzbaba ⭐ 18y
çalıştırdım medıa patchtenmış o hata ama bu seferde 2 inci charı açarken oyuna gırıyo ve hemen atılıyor ve soru işaretlı ekrankartı falan yazan yazı çıkıyor belkı bılırsınız bu hata neden kaynaklanıyor bılen varsa yardımınızı beklıyorum
T
yok isro botta 2 char açmak istemiyorum.şimdi bi charım bottayken bu loader ile girsem çift kredi yemiycek ve bottaki charımnın ayarları bozulmuycakmı?
T
ben bunu soruyorum sana ADMİN. Bu olurmu yoksa olmazmı cvp yazmanı bekliyorum.hem botta olucam hem 2 çarla giricem hiç birhata olmuycak

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: