tesekkür ederim elerine sağlık bide bunda bann riski war mıdır+serwera giris oranı nasıldır
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 176 / 189
Yanıtlar
Ban riski tabiki vardır , her illegal programda olduğu gibi.Servera giriş oranı diğerleriyle aynıdır.
ban riski var da ne kadar bi ara torquedede war dediler o kadar kullanddım ban fln hack yemedm.bir başka forumdada oyuna girmenin %60 daha kolay,exp kasmanın %30 daha kolay olduğu belirtiliyor.bunlar gerçek mi??
birde şu serverlara daha kolay girmek için bir program warmıdır ya da torque dewammı ediyor bana bi link weririseniz sewinirim
giriş oranı aynı derken diğer loaderlerle mi aynı yoksa nrmal sronn giriş oranıylamı aynı
Serverlara giriş programı yok , launcher ve loaderlarla aynı , ban riski düşük en azından torque'den çok çok daha düşük.
eyw
G
gitarist emrah
⭐ 19y
yeni loader ne zaman çıkar tahmininiz var mı arkadaşlar??
Loader 1.232 Ne zaman ÇıkaRRRRRRRr
Rumata , yeni client 1.232'nin hackshield (Hack koruması / programlara karşı bir kalkan) kullandığını söylüyor.(gördüğünüz gibi)
Yeni koruma paketi gelmiş , bunların yüzünden rumata'nın çıkması biraz gecikebilirmiş.Bugün çıkmayacak diyor sanırım.
Yeni koruma paketi gelmiş , bunların yüzünden rumata'nın çıkması biraz gecikebilirmiş.Bugün çıkmayacak diyor sanırım.
yeni sürüm haneeeeeeeeeeeeee xD
G
gitarist emrah
⭐ 19y
hadi yaw ok kardeşim bekleyecez mecbur:(
haydi loader çıkmıyacak mıııııııııııııııııı
haydi loader çıkmıyacak mıııııııııııııııııı1 saat kendine zaman ayırman için süre verdim sana. Bu sürede belki loader de çıkar. Geldiğinde indirirsin.
aynen loader yokmu :*
hata veriyor
- Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">
1.231 olduğu için hata veriyor olabilir mi ?
G
gitarist emrah
⭐ 19y
:))))))))))
yeni sürüm ne zaman çıkcakkkk
AnLamdım neY????
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap