ya ben simdi rezi nasıl kabul ettircem sadece rezi kabul ettirmem lazım orada şeyler var key 9 fln ama onlar lazım degil bana anlayamadım tam olarak
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 154 / 189
Yanıtlar
banada oto enter lazım arkaplanda çalışan rez i kabul etmek için!!
N
northstar1
⭐ 19y
çalışmıyorrrrrrrrr
bu en s0n Surummu ¿.?.¿.?
2 tane yöntem buldum hangisi uygun sa onu uygula ^^sana çok kolay bi yöntem söyleyeceğim.ama silkroad'un ekranda olması gerekiyor. ENTER tuşunun üzerine ağır bişeyler koy ,devamlı enter'a bassın. Al sana programsız, sorunsuz auto accept reshttp://www.actool.net den programı indir. içine Parantz içindeki kısımları yazma onları ne işe yaradıgınız yazdım SetActiveWindow .................( burası windows pencersinde hangi program da aktiif olacagı kısım ) while 1=1 //Delay 1000 = wait for 1 sec saniye bekle ( zaman dilimi kac sanıyede basılması 1 sn belitilen ) //Change it! / 0 Delay 1000 (zaman 1 sn de ) keys 9 ( burası 3 defa tekrar edılıyo 1 sn bir 9 tusuna basar) keys 9 keys 9 Delay 1000 ( 1 sn zaman blirtisi) keys {return} ( burası ise Oto enter tusuna basma kodu 1 defa tekrar edılmıs 1 sn 2 defa basar) keys {return} restart ( burası ise başa donmesını saglar yanı her 1 sn de bu tuslara basar) end kodlarını yapıştır. daha sonra uste Macro > start macroya bas Kodları ben kendi kulandıgıma göre verdim eger 9 tusuna basmasını istemiyorsan key 9ları kaldır direk yapsanda fark yapmaz kodlarını yapıştır. macrodan start macro diyosun çözüm oluyo oto enter daha pek çok şey yapılıyo program ile oto yazı yazdırma hani reklam filan amaçlı ilgilenen olursa yardımcı olurum
Kardesim O durumda chara girmiyor... Bug oluyor ve char gözükmüyor ama ynede paylasımın icin tskler..
banada oto enter lazım arkaplanda çalışan rez i kabul etmek için!!
ProPresser Prog un Adı qoogLe yaz cıkar^^
ne zaman çıkcak yeni loader arkadaşlar bilgisi oaln var mı
Bu çalışmıyor :S
Bu versiyondamı hata war ?
Yoksa benmi çalıştıramadım bilen biri cewaplasın pls.
Bu çalışmıyor :S
Bu versiyondamı hata war ?
Yoksa benmi çalıştıramadım bilen biri cewaplasın pls.
Yeni versiyon çıkmadı.
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
neden çıkartmadılar acaba 3 gündür
/ Konu günceldir ,
Rumata yeni sürüm çıkartmadığı için bizde eski sürümün clientini silkroad'ın içine atarak çalıştırdık , lakin unutmayın bu yolla ban riski gerçekten çok fazladır. Bu yüzden kendi karakterinizle girmek yerine yan accountlarınıza girmek için kullanın.
Oyunun açılışında bir sorun yok lakin girdiğinizde karakter gözükmeyebilir , oraya kadar test etmedim.
İyi Oyunlar...
Rumata yeni sürüm çıkartmadığı için bizde eski sürümün clientini silkroad'ın içine atarak çalıştırdık , lakin unutmayın bu yolla ban riski gerçekten çok fazladır. Bu yüzden kendi karakterinizle girmek yerine yan accountlarınıza girmek için kullanın.
Oyunun açılışında bir sorun yok lakin girdiğinizde karakter gözükmeyebilir , oraya kadar test etmedim.
İyi Oyunlar...
Spoiler
Kemalist bir mesaj daha at^^ onbinler kulübü seni bekliyor. :d

J
juninho1907
⭐ 17y
Sonunda....:) Çok Teşekkürler.
Presi olan birisi denese iyi olur chara bağlanabilcezmi acaba 🙄
BAN MI ?????????????
BAN MI ?????????????
okuman var sanırım ?
Sorunsuz çalışıyor teşekkürler ❤️