Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 134 / 189
Yanıtlar
K
kaiivatari ⭐ 17y
YHA ARKADAŞ YARDIM ETSENE YENİ KAYDOLDUM BU RUMUTAYI INDIRIEMIOM PREMIOM ISTIOR ? 😜
❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ 😕 😕 😕

Eder misin diyecektin sanırım , linke tıklayıp free user diyeceksin saniyenin dolmasını bekleyeceksin saniye dolduktan sonra download resmine tıklayacaksın.

evet böle yapcan ama her gün en fazla 10 tane indirebilirsin rapidden ;D
C
Kemalist, verdiğin son rapid linkinden indirdim, Silkroad klasörüne attım, Loader'ı çalıştırıp Launch'a basınca "cannot find orginal 1.203 sro_client.exe!" tarzında bir hata veriyor. Nerede hata yaptım ? ( sro_client.exe 1.203te zaten bu güne kadar manuel giriyordum. )
E
exotic ⭐ 18y
Kemalist, verdiğin son rapid linkinden indirdim, Silkroad klasörüne attım, Loader'ı çalıştırıp Launch'a basınca "cannot find orginal 1.203 sro_client.exe!" tarzında bir hata veriyor. Nerede hata yaptım ? ( sro_client.exe 1.203te zaten bu güne kadar manuel giriyordum. )

sen hata yapmadın bendede aynısı war 😄 ..

Bide bu yeni rumata loader rarın içinde sro_client.exe yide içeriyor onu niye koydunuz acaba ❓ ❓ ❓
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Bide bu yeni rumata loader rarın içinde sro_client.exe yide içeriyor onu niye koydunuz acaba ❓ ❓ ❓

Silkroad klasörünün içine at diye olabilir mi ?
E
exotic ⭐ 18y

Silkroad klasörünün içine at diye olabilir mi ?

onu demek istemedim 😁 daha önce onu atmıyoduk loader için şimdi nie atıoruz demek istemiştim 🙄
D
deniz456 ⭐ 17y
ya walla bnde hata verio Cant Find orginal sro_client exe version 1.203. Execution aborted!!! die bi hata verio HELP 🙏 ❗ ❓ ❓ ❓ ❗ ❗ ❓ ❓ ❓ HELP
L
l_Asil_l ⭐ 17y
pardonda bu resimler ne için
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

onu demek istemedim 😁 daha önce onu atmıyoduk loader için şimdi nie atıoruz demek istemiştim 🙄

Original client , MiniLoader'la 3000 kişiye patchlenmiş client kullandırdığım için herkez orjinal clientini kaybetti.Ve milletede laf anlatamadığım için böyle bir şeye gittik , bakınız üstte görüldüğü gibi yine anlamamışsınız ki bendede hata var diyorsunuz.

Yeşillik olsun diye.

ya walla bnde hata verio Cant Find orginal sro_client exe version 1.203. Execution aborted!!! die bi hata verio HELP 🙏 ❗ ❓ ❓ ❓ ❗ ❗ ❓ ❓ ❓ HELP

Sro_client.exe 'yi içine atmamışsın demekki.
S
svs58 ⭐ 18y

Yeşillik olsun diye.

😄 😄 😄 😄
E
esposite ⭐ 17y
kardeş çalışmıo
,yeni srol oader ne zmn çıkıcak
A
AnnaNova ⭐ 19y
güzel paylasım ^
O
abicim bende attım ama gene hata weriyor nasıl olcak bulamadım :S
C
Kemalist, verdiğin linkteki loader dosyaları ve sro_client.exe yi zaten Silkroad'ın klasörü içine atmıştım. Aynı hatayı almaktayım.
D
kardeş çalışmıo
,yeni srol oader ne zmn çıkıcak

zaten en yeni sürüm abicim nasıl bir hata aldığını anlatırsan yardımcı olurlar ❗ ☕
M
Metover ⭐ 18y
Eline Sağlık Ben Sro_clienti atmadım ama çalışıo
L
LiFe__xL ⭐ 18y
bnde sole bı hata verıo cant fınd orgınal sro_client 1.203. die yrdım plz
D
bnde sole bı hata verıo cant fınd orgınal sro_client 1.203. die yrdım plz

tekrar indir arşivden çıkan herşeyi silkroad klasörünün içine at öyle bi hata almassın.
D
dirtypig ⭐ 17y
Yeniden indirip yüklüyorum yine sorun verio
D
dirtypig ⭐ 17y
Yardım Edin lütfen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: