Icerige atla
Extraloob

Rules of Survival Bilgisayarda Oynamak

· 11 Yanıt · 21K görüntüleme
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y

Bildiğimiz üzere çakma PUBG olarak kısa sürede gönüllere taht kuran " Rules of Survival " bilgisayar versiyonunu çıkardı. Artık Android Emülatörü kurmanıza gerek kalmadan tıpkı bir PC oyunu gibi kurulacak.
Ücretsiz ve 910mb gibi küçük boyut olmasına rağmen şaşırtıcı derecede kaliteli olmuş diyebilirim.

Birlikte oynamak isteyen arkadaşlar " anaRchy " ekleyip duo girebiliriz.

[ Oynanış Videosu]

[ Oyundan Kareler]

[ İndirme Linki ]

Dosya Boyutu: 910Mb

.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
11 Yanıt
RanstaMonsta
Arkadaşım telefondan oynuyordu biraz izledim gerçekten kaliteli bir oyun duruyor ve ücretsiz.
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
@RanstaMonsta valla arkadaşlarla bilgisayardan hergün mutlaka 7-8saat oynuyoruz 😆 gold oldum plat yolu yakındır :d
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
Tabletten denedim 1-2 hafta önce kasmaktan oynanmadı.Tablet ömrünü doldurmuş anlaşılan 😁 Emülatör yükledim denerim diye iyi paylaşılmış indireyim ty ^^ 👍
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Güzel oyundu ama çok oynuyordum sildim 😄
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
@Brahim neden? gayet zevkli 😆
@Unfaithful anaRchy yolla istek duo girebiliriz
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
@heRanarchy Oyunu yükledim play basınca bu beyaz yer cıkıyor bir şey doluyor sonra bembeyaz oluyor böyle kalıyor neden acaba daral:

Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
@Unfaithful allah allah ilk defa görüyorum bütün arkadaşlarıma kurdurttum böyle birşey olmadı 😞
RanstaMonsta
@RanstaMonsta valla arkadaşlarla bilgisayardan hergün mutlaka 7-8saat oynuyoruz 😆 gold oldum plat yolu yakındır :d

Okul, dershane, test falan derken oyuna hiç vaktim kalmıyor kalan zamanları da kızla değerlendiriyorum ama yaza denemek istiyorum 🤤
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Kuzenle telefondan sabahlara kadar oynardık, gerçekten güzel bir oyun. Topic de çok başarılı olmuş hacım eline sağlık 🍺
Special thx to Flexi
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
@Lenneth 😘
@RanstaMonsta bekliyorum ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: