TheMyth_ OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Ben uzun bir süre imza yapımına ara verdim... Bilginize .. usta ne oldu Sad TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
N nuk3r ⭐ 19y 18 yil once #2 sanırım bize kızdı Crying or Very sad TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Ronin ⭐ 19y 18 yil once #3 Yok yahu kimseye kızdığım fln yok.. Sadece sıkıldım biraz ara vericem yaparsamda nadiren yaparım. Çünki artık yoruldum..Ama dönücem tekrar... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N nuk3r ⭐ 19y 18 yil once #4 ha ii kendimi suçlu hissediodum popcorn TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Ronin ⭐ 19y 18 yil once #5 Yok sizinle alakası yok rahat olun .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TheMyth_ OP ⭐ 19y 18 yil once #6 biran korktum ronin hiç imza yapmıcak diye Shocked TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Ronin ⭐ 19y 18 yil once #7 Bir hafta kadar ara veriyorum daha sonra tekrar başlıyacağım ondan sonra kim ne isterse yapmaya devam edeceğim ama tatil yapmak benimde hakkım değilmi arkadaşlar .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TheMyth_ OP ⭐ 19y 18 yil once #8 herkezin hakkı extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil