Icerige atla
Extraloob

Ronin // New Type

· 56 Yanıt · 4.6K görüntüleme
R
Ronin OP ⭐ 19y
New Type!

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.
56 Yanıt
M
Morwena ⭐ 19y
Çok şık olmuş abi Cool ...
J
süper ya Very Happy
R
Ronin OP ⭐ 19y
Jason seninkide bu akşam geliyor.

Ronin // Moderator Kontrol Paneli İmza Yapımcısı Very Happy Very Happy Very Happy
N
Nakamura ⭐ 19y
Peki bunları nasıl yapıyorsun bi anlatsana lütfen
R
Ronin OP ⭐ 19y
Hareketli yer ariç tamamını Photoshopda yapıyorum hareketli yerinide Image Readyde.
N
Nakamura ⭐ 19y

Hareketli yer ariç tamamını Photoshopda yapıyorum hareketli yerinide Image Readyde.

Hmm peki bunları bizimde yapabilmemiz için bi ss'li konu varmı yoksa da hazırlayabilirmisin?
R
Ronin OP ⭐ 19y
şu an hazırlayamam. ama vip publicde hareketli gif yapmı hakkında Clawless in açtığı bi konu var
ordan bilgi alabilirsiniz.
J
JimCarrey ⭐ 19y
Ronin banada böle bi imza yaparmısın hareketli yer içinde benim avatarınmdakini koyabilirsin.Çok teşekürler mucX hmm
R
Ronin OP ⭐ 19y
İş yerindeyim şu an çalışıyorum eve gidincede sırada bekleyenler var sıra gelirse yaparım Very Happy
J
JimCarrey ⭐ 19y

İş yerindeyim şu an çalışıyorum eve gidincede sırada bekleyenler var sıra gelirse yaparım Very Happy

eyvallah extrabeer
N
Nakamura ⭐ 19y

şu an hazırlayamam. ama vip publicde hareketli gif yapmı hakkında Clawless in açtığı bi konu var

Ben bulamadım ama.... Tam olarak anlatımlı bi konu halinde warmı link?
N
Nakamura ⭐ 19y
Olmassa Ron bunlardan birinin psd sini bana ÖM olark atarmısın ben kendim yapmaya çalışıyım bişiler
C
Clawless ⭐ 19y

viewtopic.php?f=86&t=21653

bu arada abi bnde istesemmi acaba diorm bazen ama banane ya bn kendime yapıorum ki hıh diyip vazgeçiyorum Very Happy
J

Jason seninkide bu akşam geliyor.

Ronin // Moderator Kontrol Paneli İmza Yapımcısı Very Happy Very Happy Very Happy

hehe eywallah abi
N
Nakamura ⭐ 19y

http://www.extraloob.com/forums/viewtop ... 86&t=21653

bu arada abi bnde istesemmi acaba diorm bazen ama banane ya bn kendime yapıorum ki hıh diyip vazgeçiyorum Very Happy

Çok teşekkür ederim extrabeer extrabeer
L
Lagroad ⭐ 19y
Gerçekten müthiş tabi Lagroad Yazarsan New Type ile süper olur
R
RoBoCoP ⭐ 19y
ronin banada yaparmısın
R
Ronin OP ⭐ 19y
Hepinize yetişmem imkansız ama. Şu anda bu gün için yapmam gereken 5 imza daha var.. Onlar bittikden sonra yapabilirim sanırım.
N
Nakamura ⭐ 19y

Hepinize yetişmem imkansız ama. Şu anda bu gün için yapmam gereken 5 imza daha var.. Onlar bittikden sonra yapabilirim sanırım.

Hacım yaptıklarından herhangi birini bana psdsini ÖM den atarmısın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: