New Type!
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Ronin // New Type
· 56 Yanıt · 4.6K görüntüleme 0 okuyor
56 Yanıt
Çok şık olmuş abi Cool ...
J
Jason Walker
⭐ 19y
süper ya Very Happy
Jason seninkide bu akşam geliyor.
Ronin // Moderator Kontrol Paneli İmza Yapımcısı Very Happy Very Happy Very Happy
Ronin // Moderator Kontrol Paneli İmza Yapımcısı Very Happy Very Happy Very Happy
Peki bunları nasıl yapıyorsun bi anlatsana lütfen
Hareketli yer ariç tamamını Photoshopda yapıyorum hareketli yerinide Image Readyde.
Hareketli yer ariç tamamını Photoshopda yapıyorum hareketli yerinide Image Readyde.
Hmm peki bunları bizimde yapabilmemiz için bi ss'li konu varmı yoksa da hazırlayabilirmisin?
şu an hazırlayamam. ama vip publicde hareketli gif yapmı hakkında Clawless in açtığı bi konu var
ordan bilgi alabilirsiniz.
Ronin banada böle bi imza yaparmısın hareketli yer içinde benim avatarınmdakini koyabilirsin.Çok teşekürler mucX hmm
İş yerindeyim şu an çalışıyorum eve gidincede sırada bekleyenler var sıra gelirse yaparım Very Happy
İş yerindeyim şu an çalışıyorum eve gidincede sırada bekleyenler var sıra gelirse yaparım Very Happy
eyvallah extrabeer
şu an hazırlayamam. ama vip publicde hareketli gif yapmı hakkında Clawless in açtığı bi konu var
Ben bulamadım ama.... Tam olarak anlatımlı bi konu halinde warmı link?
Olmassa Ron bunlardan birinin psd sini bana ÖM olark atarmısın ben kendim yapmaya çalışıyım bişiler
viewtopic.php?f=86&t=21653
bu arada abi bnde istesemmi acaba diorm bazen ama banane ya bn kendime yapıorum ki hıh diyip vazgeçiyorum Very Happy
J
Jason Walker
⭐ 19y
Jason seninkide bu akşam geliyor.
hehe eywallah abi
http://www.extraloob.com/forums/viewtop ... 86&t=21653
bu arada abi bnde istesemmi acaba diorm bazen ama banane ya bn kendime yapıorum ki hıh diyip vazgeçiyorum Very Happy
Çok teşekkür ederim extrabeer extrabeer
Gerçekten müthiş tabi Lagroad Yazarsan New Type ile süper olur
ronin banada yaparmısın
Hepinize yetişmem imkansız ama. Şu anda bu gün için yapmam gereken 5 imza daha var.. Onlar bittikden sonra yapabilirim sanırım.
Hepinize yetişmem imkansız ama. Şu anda bu gün için yapmam gereken 5 imza daha var.. Onlar bittikden sonra yapabilirim sanırım.
Hacım yaptıklarından herhangi birini bana psdsini ÖM den atarmısın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap